Torsdag.

Idag är knutt ledig från dagis eftersom att mamma är ledig. Solen skiner så vi ska ta med oss fika och gå ut till lekparken sen efter lunch :) mysigt! Det har jag längtat efter.
Men innan det ska jag försöka färga håret och göra klart städningen, fast just nu är jag lite lat ;)

Igår la jag ut massa saker på köp och sälj. Redan massa som hört av sig. Skönt att ha det gjort. Har velat gjort det länge nu men inte haft tid eller ork.
Vet inte om det kanske är mina byggabohormoner som har satt fart? ;) det märks väl.

Nu ska jag försöka resa mig ur soffan och göra något ;)


Högklackat är ju snyggt nu på våren ;)

Kärlek.

Vissa saker går helt enkelt inte att förstå innan man själv är där. Kärleken till ett barn är något så otroligt starkt, det går inte att beskriva och man kan inte heller ens i närheten sätta sig in i känslan förrän man har egna.
När min syster skaffade barn blev jag överlycklig och jag älskade dem till skyarna! Missförstå mig inte, det gör jag fortfarande, fantastiska skruttungar <3
Men det kan ändå inte ens i närheten mäta sig med den känslan jag fick dagen då min egna lilla knutt ploppade ut! Helt ofattbart att man kan känna så starkt!
Nu sitter jag här, 18 månader senare, snart tvåbarnsmamma och jag är så lycklig! Mitt liv är precis så som jag vill ha det! Det är så mycket kärlek <3

Min knutt, alla små framsteg gör mig så stolt, alla små pussar och kramar får mig att smälta totalt, alla roliga stunder vi har tillsammans <3
Snart har han en liten syster som han kan lära alla sina hyss och göra mamma galen. Men det gör inget, det är ju så det ska vara!

Kärleken är obeskrivlig <3

Tisdag?

Det är lite struligt det här med att vara sjukskriven och ha en hane som jobbar knasigt. Dagarna bara flyter ihop och man vet knappt vilken dag det är. Men efter mycket tänkande kom jag fram till att det är tisdag iaf ;)

Idag har jag hunnit med en hel del. Färgat håret, blev dock inte så bra så måste köpa en ny färg sen. Sen har jag bytt gardiner i köket, plockat lite och nu sitter jag med fötterna i ett fotbad.
Sen kommer Kenny och Vanessa hit och äter lunch med oss innan vi ska iväg och klämma och känna på ny vagn.

Fick ringa ett tråkigt samtal förut.. Blev tvungen att låna pengar av pappa den här månaden.. Försäkringskassan gör ju som vanligt och strular med våra pengar. Av någon anledning får vi dem i mitten på månaden..? Tur att jag har min lilla pappa då! Och nästa månad får ju Robin lön så då slipper vi iaf bråka för hans del!

Nu är fossingarna klara! Lite målning och sen börja med lunchen!

/M

Lördag.

Har inte skrivit på ett tag nu. Har varit så trött eftersom knutt har varit sjuk och inte sovit så bra. Men nu är han snart helt frisk, bara lite hosta kvar, hoppas den försvinner snart också.

Annars rullar livet på som vanligt.. Robin jobbar för fullt. Jobbigt att han är borta så mycket bara.
Jag försöker vila så gått det går. Men det har ändå blivit några besök på förlossningen.. Där de för övrigt tror att jag och Vanessa är ett par :) haha!

Har egentligen inte så mycket att skriva om, uppdaterar mest bara för att.
Kanske får något mer att skriva om ikväll :)

/M

Skallebank.

Har bäddat ner mig och knutt i soffan. Hoppas att han kan sova bra då, om inte annat så slipper jag ju resa mig och gå in till honom varje gång han vaknar.
Han sover riktigt lugnt och fint nu iaf, mitt lilla hjärta. Själv ligger jag och kollar på tv, skulle behöva sova också men har sån skallebank. Usch.. Hoppas det lugnar sig lite snart så jag också kan sova.

Idag har jag tänkt på hur fort tiden har gått. Det känns som att det var igår vi fick vår lille prins.
Han var så liten och söt och är fortfarande. Men nu är han snart storebror. Och jag vet att han kommer bli den bästa storebrodern någonsin! För han är så omtänksam, han älskar att vara med och hjälpa och han tröstar när man är ledsen och tycker väldigt mycket om att mysa! Sån är han, min lilla älskling.
Och tänk alla bus som han ska lära sin lillasyster sen :) jag hoppas att de får en lika bra relation som jag och Elin alltid haft för när man har det så med ett syskon så känner man sig aldrig ensam.
Alla borde ha det så <3


Nu ska jag försöka blunda en stund!

/M

Så liten han var en gång <3

Bad!

Sitter på golvet i badrummet och blir som vanligt helt dyngsur av sonens bad ;)

Har efter mycket letande nu hittat lite möbler på blocket som jag vill ha till sonens rum. Så nu håller Robin på och kollar efter bil så att han och Kenny kan åka och hämta dem. Hoppas att de hittar! Vill verkligen få ordning!

Och på tal om ordning. Imorgon kommer de äntligen och fixar vår dörr och ett eluttag som sitter löst! Det tog ju bara 6 månader att få det gjort, ingen panik ;) haha!

Nu ska jag ringa på lite annonser! Håll tummarna att det finns kvar ;)

/M

Bilåkardag.

Idag känns det inte som att vi gjort så mycket annat än att åka bil.
Först åkte vi till Robins brors stuga för att kolla vattenläckan. Som tur var så var det inte så farligt som vi trott, men ändå inte kul. Hoppas det inte blir allt för dyrt att fixa för dem.
Sen åkte vi in till Vingåker och åt pizza. Teodor bestämde sig för att ha riktigt bra bordsskick efter en stund och slängde mat i halva restaurangen typ. Tror det är en del av hans lilla trotsålder som han tydligen är inne i nu. Mindre roligt, tur det går över!
Sen åkte vi tillbaka till Nyköping och shoppade lite. Först blev det en snabbis inne på Karlssons där Teodor hittade ett par hörselkåpor som han ville ha :) han ville verkligen inte ta av dem! Sötnöt!
Sen åkte vi till Willys och storhandlade och nu är vi hemma igen.
Jag ligger i soffan och har lite lagom ont sådär, kryddat med lite värkar.
Hatar att jag inte kan klara av att gå i en affär som en normal människa utan jag måste lida för det sen. Men nu är det ku inte långt kvar :)

Tror att Teodor tycker att lillasyster ska heta Booooodiiiil!! Haha! Han går och säger det hela tiden :D
Men så blir det nog inte ;)

Nu ska vi mysa lite och sen sova.

/M

Supertrött..

..mysmorgon med bästaste snorungen <3

Men ostbågar och näsdukar gör susen ;)

Hus?

Fick ett sms av syster om att farmor och farfars gamla hus ligger ute på hemnet. Så självklart gick jag in och kollade. Usch.. Ville typ gråta. De har förstört huset så mycket.. Det gör ont.
Jag och Elin spenderade så mycket tid där som små, sprang och lekte i trädgården, busade i husets alla rum, sov i pappas gamla rum, spelade Bingolotto med farmor och farfar.. Minnena är många och fina. Kommer fortfarande ihåg lukten när man kom in, den kommer jag nog aldrig att glömma.
Jag saknar farmor och farfar. Skulle så gärna vilja ha det huset!
Men tyvärr finns det inte en chans i världen att vi skulle få ett lån nu. Dels så har vi inte pengarna till det och sen har vi nyss tagit ett stort lån.
Men man kan ju alltid drömma...

Får köpa en trisslott imorgon och hoppas på 100.000 i månaden i 25 år.
Då skulle jag fixa huset och bo där resten av mitt liv!


/M

Min son.

Jag satte mig mitt emot min son medan jag färgade ögonbrynen.
Det här var hans reaktion...

Äntligen söndag!

Har väntat på den här dagen så länge nu! Idag kommer äntligen hanen hem! Har saknat så mycket. Men det dröjer nog några timmar till innan han kommer för han verkar inte ha vaknat än. Skönt för honom att sova, han har sovit jätte dåligt senaste dagarna. Men hoppas ändå att han vaknar snart så det inte dröjer allt för länge innan han kommer!

Idag håller jag och mamma på med garderoberna här hemma. Eller rättare sagt, hon river och jag sitter och pekar vad som ska vara kvar och inte. Har väldigt ont idag så kan ju inte göra så mycket.
Väldigt glad att jag har min lilla mamma!


Nu ska vi försöka få lite lunch i oss här! Magen kurrar och hoppar och stutsar om inte annat. Lilla karatekid <3


/M

Jaa..?

Är det bara jag som har sjukt svårt att veta vad man ska skriva som rubrik? Tycker alltid det är jätte svårt. Aldrig något som känns bra. Det var så mycket lättare när jag bara körde med en punkt ;)

Nu sitter jag med mamma i soffan och kollar på mello och äter godis. Knutt sover, han var jätte trött ikväll. Det är jag med, funderar på att gå och lägga mig. Mello har ändå blivit så dåligt. Förstår inte hur de tänkt när de valt ut låtarna? Förr i tiden var det ju iaf alltid något bidrag som man gillade. Kanske jag som blivit gammal och tråkig?
Och att mr banan är med är ju bara pinsamt. Ett sånt bidrag kan man ju bara inte ställa upp i storamello med sen.. Visst att ungarna tycker att det är kul, och vi i Sverige vet ju att det inte är helt seriöst.. Tycker hur som helst att de hade kunnat ta den tiden till något seriöst istället, så hade mr banan kunnat leda hela kalaset istället, det hade varit roligt :)

Imorgon är det äntligen söndag! Det betyder att min hane kommer hem! Åh vad jag längtar <3

/M

Riktiga män kör lastbil ;)

Tidig lördag.

Idag var det uppgång 7.20.. Vad hände med en långsovande knutt? Han som alltid brukar sova till 9-10. Det var ju så skönt.

Idag hade vi planerat en tripp på stan, lite fika och nya gardiner skulle det blivit. Men eftersom mamma och knutt är förkylda så blir det en hemma dag istället. Det gör inte mig så mycket. Har ändå för ont för att kunna gå på stan känner jag. Kanske blir imorgon istället :)

Nu sitter knutt i badet och leker. Jag sitter bredvid och blir nästan blötare än han ;) plask plask!
Sen ska jag och mamma försöka få lite ordning här. Rensa skåp osv. Det behövs! Vi har så otroligt mycket skit som bara kan slängas!

Kommer nog somna tidigt ikväll. Inge bra. Jag ville ju se gaygalan! Den enda svenska galan som är värd att ses. Får väl tejpa upp ögonlocken ;)

/M

Fredagskväll.

Den här dagen gick fort ändå.
Först sov jag till kl 11. Sen kom Vanessa och Baloo och underhöll mig några timmar, det var mysigt :)
Sen kom mamma och knutt hem, båda två jätte förkylda stackarna. Vi åt lite middag och sen kom Ellen och hämtade mig och vi åkte och handlade. Det var roligt! Det blir ju inte så ofta vi träffas nu för tiden så då får man ta vara på de små stunder som blir, även om det bara är en liten tripp till citygross ;)
Sen när jag kom hem så myste jag och knutt upp oss i soffan och åt lite chips innan han skulle sova.
Och nu ligger jag och mamma i varsin ände av soffan och kollar lite tv. Väntar på att klockan ska bli tio så jag kan ta min medicin och sen sova. Är trött.

Håller tummarna för att knutt sover hela natten nu. Han fick lite hostmedicin innan han la sig så då kanske han sover lite bättre.
Och så hoppas jag att mamma och knutt mår bättre imorgon så vi kan göra något skoj :)

/M

Fick en så charmig bild av Emma förut idag ;)

Ännu mer sömnlöst..

Det verkar bli ännu en sömnlös natt. Men denna gång är det inte på grund av smärta. Nu är det knutt som inte vill sova.. Hoppas att han kommer på bättre tankar snart för jag är riktigt trött.
Just nu sitter vi och kollar på tv och det syns på honom att han också är jätte trött. Men han vill verkligen inte sova. Har försökt att lägga honom flera gånger men han bara skriker. Kan ju inte låta honom skrika hur länge som helst heller eftersom att mamma måste sova. Hon måste ju jobba imorgon.
Funderar på att ha knutt hemma från dagis, men vet inte om jag klarar det..
Vi får se imorgon.. Om han inte tänker sova så lär han ju inte orka vara där ändå..

/M

Suck.

Lyckats sova lite iaf. Men värken försvinner inte..
Idag åker min sjuka hane och jobbar. Hoppas han orkar med det bara. Men han är stark så det ska nog gå bra.
Just nu står han i köket och lagar pannkakor :) mums! Jag är hungrig!

Jag tänker inte kliva ur sängen idag, mer än nödvändigt. Håller tummarna för att värken kanske försvinner då så jag kan må lite bättre sen!

/M

Längtar så mycket tills jag får leka ordentligt med min underbara igen <3

Sömnlöst.

Snart ringer klockan och jag har fortfarande inte lyckats sova. Det gör för ont. Det är hemskt det här.
Tur att jag kan lägga mig sen igen när mamma och knutt har åkt.. Hoppas att jag kan sova lite då.

/M

Fruktansvärda smärta..

..jag vet inte vart jag ska ta vägen, det gör då ont! Jag har nog gjort för mycket idag, även om jag tagit det lugnt.
Vet att jag egentligen inte får göra någonting alls, ska ju ligga i sängen. Men det går inte. Det kryper i hela kroppen på mig. Jag måste få röra mig lite.
Jag har gått som en snigel när jag gjort någonting, jag har inte lyft och jag har undvikit att böja mig så gott det går.. Ändå så gör det så ont och jag tror att jag har lite lätta sammandragningar.. Inte så lätt att veta eftersom jag knappt känner av mina värkar.

Imorgon åker Robin till Sthlm. Känns tungt. Men skönt för honom att få jobba lite. Kommer sakna honom tokmycket. Tur att jag har mamma här som underhåller mig på kvällarna. Hon är underbar som bor här och hjälper oss!

Nu ska jag ta mina piller och kolla klart på filmen innan jag lägger mig, hoppas att sammandragningarna går över. Annars kommer Vanessa döda mig.. ;)


/M


Min fina son är så hjälpsam ibland ;)

Soffläge.

Ligger lite halvdöd på soffan, skulle kunna sova en stund nästan..

Väntar på att hanen ska duscha så vi kan handla lite.. Vet att jag inte borde, men jag får tokryck av det här.. Vi tar det jätte lugnt och jag får inte bära något så går det nog bra. Ska ju bara ha kaffe och kattmat.
Sen får vi se om han åker och jobbar idag.. Han blev sjuk igår kväll. Jätte förkyld och har haft massa feber hela natten.. Stackars.
Tanken var att han skulle försöka åka och jobba. Men eftersom det blev strul med sovplatser nu så vet vi inte om han kan det.. Åker han så att han sover hos sin mamma istället så måste hans chef lägga om massor i schemat eftersom de inte kan skifta på samma ställe som det var sagt..
Kul.. Blir säkert en månad utan inkomst då också.. Men jag är inte negativ..

Nu ska jag lägga mig och blunda en stund.

/M

Förlossningen i natt..

Ja.. Det blev en natt på förlossningen för mig och Vanessa.
Igår hade jag jätte ont hela dagen som sagt. Men på kvällen började jag få sammandragningar. Precis som med Teodor så gjorde det inte ont , bara stramade lite, så jag tänkte att jag går väl och lägger mig och vilar då. Men det gick inte över så efter lite övertalning från folket här så ringde vi till förlossningen och fick åka in.
Eftersom att knutt låg och sov så fick Robin stanna hemma med honom och Kenny körde in mig och Vanessa.
Så fort vi kom in så gjorde de en undersökning och det visade sig att bebis ville ut, så det var tur att de övertalade mig att åka in. Hade vi väntat lite längre hade det blivit transport till e-tuna.. Usch!
Fick lite sprutor och piller, stränga order om att jag absolut inte fick lämna sängen, fick inte ens sitta upp utan var tvungen att ligga.. Och så fick vi ett rum med två sängar så Vanessa kunde stanna med mig. Och Kenny var jätte söt och kom med saker till oss.
Blev ju inte mycket sova sen. Både jag och Vanessa var jätte oroliga att vi skulle behöva åka.

Bästaste nessa, så glad att jag har henne <3

Nu har vi iaf fått kommit hem igen. Testerna på morgonen visade att de hade lyckats stoppa det som tur var.
Men det blir ju bricanyl nu resten av tiden och stränga order om att absolut inte göra någonting!
Så nu ligger jag här i sängen och här ska jag tydligen ligga... Kommer bli galen! Tio långa veckor.... Får väl sätta fart med farmville igen då, haha! Och så får väl pappa komma med mina favorit spel till ps3an så jag har nått att göra.

Hur som helst helt slut efter natten. Ska ringa till mormor och säga att vi inte kommer idag och sen ska jag lägga mig i soffan och mysa med min hane innan han åker till Sthlm.. Kommer bli jobbigt att vara ifrån honom en hel vecka. Speciellt nu när det känns lite läskigt... Tur att det går fort för honom att ta sig hem om det skulle vara något!

Måndag.

Idag har jag så fruktansvärt ont, men sakta men säkert ska jag nog ta mig genom denna dag också.
Vi håller på att städa här hemma. Robin gör det mesta och jag går och plockar lite så mycket jag orkar.
När vi har städat klart ska jag ta en lång varm dusch och sen ska jag leka med min nessa :) eventuellt blir det en tur till badet. Det varma vattnet borde vara bra mot mitt onda. Har läst om många som tyckt att det varit bra iaf! Och ungarna tycker ju att det är kul att bada.

Nu ska jag sätta fart igen, snigelfart ;)

Min knutt.

Vet att det är lite fånigt att bli helt lycklig över en så liten sak men måste bara skriva om det för det var så sött!
Knutt fick sin lelle (välling) som vanligt och vi satte oss i soffan för att mysa. Han började gnugga sig i ögonen som han alltid gör när han är trött sen efter en stund så klättrade han ner från soffan och gick iväg.
Efter en liten stund roppade han på mamma och pappa, vi gick för att kolla.
Då stod han vid sin säng och försökte klättra in!
Han fick puss och kram och så lyfte vi ner honom, han log lite åt oss och sen vände han sig om och somnade direkt <3

Efter en vecka med dålig sömn var det så skönt att han ville lägga sig och sova. Och han var så söt så jag smälte .
Jag älskar honom så otroligt mycket <3

Hem hem hem.

Vi har haft en jätte bra helg här uppe i Sthlm. Igår firade vi lilla pappa som fyllde 53..nej oj..25 såklart ;) det var jätte trevligt! Så kul att träffa alla! Sen sov lilla Ella också kvar på kvällen. Hon och knutt röjde runt runt hela kvällen, dansade, brottades och busade. Så söta :) tyvärr hade jag så ont så jag kunde inte vara med så mycket, men jag satt i soffan och hejade medan Robin blev nerbrottad av dem ;)
Sen imorse packade vi ihop våra saker, sa hejdå till pappa och Mona och så åkte vi till svärmor en sväng. Teodor blev så glad när han fick leka lite med farmor :)
Nu är vi iaf påväg hem. Det ska bli riktigt skönt att komma hem. Ska städa lite så jag inte behöver göra det i veckan och sen ska jag slänga mig i soffan med tensen resten av kvällen!

Fick ett roligt kort på pappa när han blåser ut ljusen :) <3

Knutt.

Dagens outfit: pyjamaströja, ankrövsblöja och röda strumpor uppdragna så långt det går ;) <3

Fredag.

Sitter i bilen på väg till pappa. Riktigt trött och seg av all värk. Det blev återigen en jobbig natt. Knutt hade massa feber och sov jätte dåligt. Men idag har han ingen feber, än så länge.. Hoppas det håller sig så! Vore kul om han var lite pigg imorgon iaf när vi ska fira pappa.

Idag fyller min vän Ellen år <3
Tyvärr kan jag inte vara med och fira eftersom vi åker till Sthlm, men jag firar i tankarna och hoppas hon får en bra dag :)

Grattis min vän <3

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0