.

Jag har inte skrivit på ett tag nu för det händer så extremt mycket i mitt liv och allt har blivit så intensivt! Mina tankar är ständigt upptagna med att klura och fundera på hur jag snabbt och smidigt ska kunna genomföra min plan.. Går det vägen så kommer det bli ett jävla helvete till en början, men sen kommer det att bli så jävla bra! Jag har gjort grunderna, så det är inte speciellt mycket mer som kommer behövas för att det ska smälla reält! Bara rätt tidpunkt. När det är som svagast..


Allt är inte som det verkar..
..ärlighet är en lyxvara som vissa inte har råd med!


Just nu känner jag en sån frustration över att folk som är "så jävla bra" på ALLT och har "svar" på ALLT inte ens kan vara rakryggade och ärliga? Människan är vuxen, men måste ändå bete sig som 14!? Jag tycker synd om min vän. Du har det inte lätt och det syns låång väg!


Jag behöver prata med dig.
Säga som jag tycker och tänker.
Vad jag känner för dig.
För jag kan inte släppa dig.


Idiot! Gå köp mjölk!



PUSS på att imorgon blir det grillning med fins bebisar!
PRUTT på att jag måste tillbaka!


/M

.

För några dagar sen så pratade jag med en vän. Samtalet fick mig att fundera på hur jag skulle göra i hennes situation. Hon är olycklig i sin rellation. Lycklig med honom, men olycklig med hur förhållandet ser ut. Han åh andra sidan trivs väldigt bra med hur den ser ut.. Vilket jag kan förstå, den skrivker verkligen honom. Hela livet de lever. Men hon då? Hon står nu i ett val att lämna honom och leva så som hon vill, eller stanna med den hon älskar och vara olycklig i situationen. Vet ju att när man är inne i själva händelsen och den handlar om en själv så tänker man ju att "jag blir ju olycklig på någon sätt i vilket fall..." Det blir ju lätt att man ser det så tyvärr..
Helt ärligt så vet jag inte hur jag skulle göra. Precis som henne så kan jag ju inte tänka mig ett liv utan min hane. Men samtidigt så skulle jag aldrig vilja leva så som de lever, det är inte jag. Jag håller tummarna för att hon lyckas hålla ut ett tag till och kanske lyckas övertala honom. Hoppas det för vår skull också, det skulle ju bli så bra!


Idag är det en sketen måndag och jag har inte gjort ett skit. Skulle egentligen ha jobbat i natt men blir hemma den här natten också. Kör på onsdag istället! Då är jag nog helt frisk hoppas jag! Känner mig lite stressad, den här sjukdomen har verkligen ställt till det. Har så mycket som jag vill hinna med och göra, men har verkligen inte haft någon ork! Ska försöka göra något idag iaf. En maskin tvätt eller fyra... skulle behövas! Men först får det nog bli lite kaffe. Och så måste jag bli av med den här jävla hickan! Sitter och hickar och hela datorn hoppar! Haha! Inte det lättaste att skriva då kan jag tala om ;)


Hick hick!


PUSS på min son som somnar med pannkaka i handen! *spara till sen..*
PRUTT på denna hicka!


Elin , Johanna , Ellie

Sköna brudar i babypoolen! Sjukt bra sommar var det!
Saknar lite ♥


/M

.

Nu börjar jag bli riktigt trött på att vi är sjuka. Vill inte längre! Fast tänkte försöka jobba imorgon iaf. Nu smittar jag ju inte så.. Fast jag vet att det kan bli riktigt jobbigt om det blir en sån natt när man knappt hinner sitta ner. Får väl se hur det går. Känns ju iaf inte som att det gör någon nytta för hälsan att gå hemma. Så det kanske blir bättre när man kommer till jobbet.

Igår lämnade vi iaf Bimbo hos Robins bror. De är i stugan i vingåker, så där har hon det bra :) Skönt för oss att slippa springa ut med henne hela tiden. Det är inte så lyckat att springa i trappor med lunginflammation kan jag ju tala om. Hostar upp tårna snart känns det som! haha!


Nu är maten tydligen klar så nu hinner jag inte skriva mer.


PUSS på att jag längtar efter vår hemlis ♥
PRUTT på att vi tydligen ska vara sjuka resten av livet!


/M

.

Har haft några jobbiga dagar nu med på tok för lite sömn. Känns som att jag skulle kunna sova i evigheter!
Men det blir ju så när man jobbar natt och håller på att ställa om dygnet hela tiden. Och speciellt när man inte mår helt 100 heller.
Jag har jätte ont i bröstet och det susar när jag andas. Känns lite surt. Robin var ju på vårdcentralen idag och fick veta att han hade lunginflammation, ska dit imorgon och kolla jag med!
På sätt och vis så hoppas jag att jag har det, så jag kan få medicin och bli av med det. Så trött på det nu!

Igår var jag ute och gjorde staden med Elin och Ellen! Roligt var det :) Ragg fick jag också! haha! En tjej som satt på rockbaren som tydligen ville att jag skulle vara med henne. Men det gick sig inte serru ;)

Men den absolut bästa igår var ju Elin! Hon hade kollat på dr Phil, så då tyckte hon att hon var typ Oprah! (stavas?)
Och så skulle hon svara i Ellens tele, "Hej det är Ellens telefon, det är Elin, det är jag..." "Är det du? Har du krockat? Mår du bra?!" hahaha, asso jag dog på henne!
Eller när hon skulle jämföra mig och Fiwa, " asso ni är jävligt lika förutom att Fiwa älskar mig!" XD hahahaha!
Min syster är underbar <3


Jag och Robin har planerat nu! Det kommer bli så himla bra! Och jag längtar <3

PUSS på min hane <3
PRUTT på att vara sjuk...


/M

.

Eftersom att Robin åkte ner till motala igår och blev kvar över natten så blev ju jag och Teodor ensama hemma i natt. Jag tycker verkligen inte om att vara ensam. Tycker det är jobbigt. Och jag tror att Teodor också tycker det för han sover alltid jätte dåligt när Robin är borta...


Men nu hinner jag inte skriva mer för nu kommer storasyster tydligen så vi ska mysa med lite latte :) ♥


PUSS på att det går så jävla bra nu!!
PRUTT på att det är slipdamm över hela min balkong!!

/M

.

Idag har det inte hänt så mycket roligt, men mycket bra saker har jag fått gjort!

Igår fick ju jag, elin och Emma upp hyllorna i vardagsrummet. Så idag har jag ställt upp allt på dem som Teodor inte ska komma åt. Typ ps3 dosor osv.. Blev bra :)
Och så hjälpte mamma mig att rensa städskåpet! fy fan så mycket skit vi hade där inne, helt sjukt! Men det var hur bra som helst, för nu får jag plats med dammsugaren där inne och så hittar jag allt som jag behöver ;)
Sen har jag städat överallt förutom teodors rum också. det ska jag och Robin hjälpas åt med imorgon innan jag åker och jobbar! Kommer bli så sjukt skönt sen när allt är klart! Känner att det börjar bli det snart. Lite möbler kvar som ska målas osv. Men det tar ju inte så lång tid.


Jag är ensam hemma i natt :( Tråkigt! Eller ah, jag har ju djuren och Teodor här, men Robin är i motala hos Linus och fixar med bilarna. Han kommer hem imorgon igen. Längtar!
Jag tycker verkligen inte om att vara själv hemma. Det är samma sak när han jobbar natt.
Jag är ju så mörkrädd! Tycker att jag ser och hör saker överallt. Men jag överlever ;)


Nu ska jag ta och fixa det sista här så jag kan gå och lägga mig ;)


PUSS på en väldigt effektiv dag!
PRUTT på att vara ensam!

/M

.

Tänkte att jag skulle hoppa in här och skriva ett par rader innan jag sätter fart här hemma.
Igår skulle vi ju försöka få upp våra hyllor som vi köpte till vardagsrummet. Men det gick väl sådär.. Stötte på massa sten och armeringsjärn i väggen.. Så eftersom att båda är sjuka och energin inte var på topp så bestämde vi oss för att gå och lägga oss och ta det idag istället. Hanen mår ju sämre idag, men vi tar det sakta så orkar han nog med ;)

Jag vill bli frisk nu! Funderar på om jag kanske åkt på bihåleinflammation? Jag har så ont i ena hålan att det gör ont i tanden.. Trodde först att det var tandvärk, men sen upptäckte jag att det blir bättre när jag snyter mig. Så troligen ligger det och trycker på någon nerv där.
Funkar det så?

Nä, nu ska jag ta tag i städskåpet och rensa det innan syster och hennes flickvän kommer och tar knutt en stund så vi kan borra :) Sen ska jag försöka tigga till mig en chailatte av syster också ;)
Eller om jag bara ber hanen att köpa lite chai när han är och handlar. Vi har ju trotsallt en lattemaskin!
Och inte en sån där fake med kapslar, usch! Utan en riktig, med ångskummare osv :)
Massa gott :)

Jag blir så trött på människor som tror så mycket!
Du ser ut som en transa <3


PUSS på att vi får upp hyllorna idag så knutt inte får tag på sakerna!
PRUTT på att vi är sjuka hela bunten. Även om jag och knutt håller på att bli friska!




Syster och hennes älskling Emma :)


/M

.

Sitter och kollar på barnkanalen. En typiskt morgon hemma hos oss.
Jag är så trött efter den här natten. Teodor har vaknat en gång i timmen och bara skrikit för att han har ont i magen, så det har inte blivit mycket sova. Som tur var så tog Robin honom när han kom hem från jobbet så att jag fick sova två timmar iaf. Men känner mig helt död iaf. Fick ju inte sova något knappt dygnet innan heller..
Men nu håller jag på att koka katinplommonpure så jag hoppas att han kanske blir bättre i magen i natt.

Teodor är fortfarande sjuk. Jag hatar det! Mest för att man tycker så synd om honom och man känner sig så hjälplös för att det inte finns så mycket man kan göra. Men också för att man kommer ur alla rutiner, inget blir som det ska. Hoppas han blir frisk snart så vi kan göra roliga saker istället!


Idag känner jag mig lite snuvad på vädret. Jag hade ju beställt jätte fint väder så att jag och knutt kunde hänga på gräsmattan och rycka upp alla grässtrån vi ser. Men så blev det ju inte. Molnigt och tråkigt.. Men kanske lika bra. Jag behöver ju fixa lite med saker här hemma också. Måste bara vänta på att robin ska vakna först.


Nu har knutt somnat, så nu ska jag också lägga mig och vila lite.
Hoppas på att det är en sån där dag då han sover två timmar :)


PUSS på att min fina mamma har hjälpt mig med förrådet.
PRUTT på att knutt aldrig verkar bli frisk :(


/M

.

Den här natten var inte rolig. Mitt lilla mirakel är sjuk och vaknar hela tiden och skriker som att han har ont :(
Hatar när han är sjuk. Man känner sig så hjälplös. Han kan ju liksom inte tala om vad som är fel, så man vet ju inte alltid hur man kan hjälpa..
Men nu ligger vi här i soffan alla tre iaf. Hanarna sover och jag håller mig vaken en stund till i fall han skulle vakna igen. Men håller tummarna för att han får sova resten av natten nu. Han behöver det om han ska bli frisk.
Skulle egentligen ha jobbat imorgon natt. Men känner att det får bli en VAB natt. Vill inte lämna honom när han mår så här. Och speciellt inte med någon som också är sjuk. Det blir inte bra..

Har beställt nytt batteri till hans larm nu också. han har ju varit utan det sen batteriet tog slut för drygt en vecka sen. Men jag känner att jag skulle vilja ha det som typ nu när han är sjuk. Då slipper jag känna den stressen iaf.
Blir ju orolig när han har svårt att andas..
Vet att jag är överdrivet nojig, men sån är jag. Hellre det än att man inte bryr sig alls. Fast lite tråkigt är det. Jag har ju nästan vant mig vid att han inte har det nu, det har gått jätte bra! Men nu är ju meningen att han bara ska ha det när han är sjuk. Eller när han har barnvakt när vi jobbar.. Vet att de som brukar ha honom då känner sig ganska trygga med larmet. Även om de inte haft det själva på sina egna barn.


Sen vet jag ju att jag är sämst på att skriva här. Men jag har inte så mycket att skriva om känns det som. Mycket som händer, men kanske inte så mycket att skriva om alltid.. Kan ju dra en liten snabb uppdatering om vad som hänt på senaste här hemma.
Vi har köpt massa nya möbler och gjort om hela lägenheten nästan.
Teodor har flyttat till eget rum, läskigt!
Bimbo bor typ hos Elin nu. Hon har henne typ hela tiden eftersom att hon inte tycker om att bo själv.
Robin jobbar och sliter, jag jobbar och sliter och Knutt växer så det knakar. Ser nya framsteg hos honom varje dag. Det är så roligt att se hur han utvecklas och blir mer och mer "människa" ;)
Jag har fått besked om att jag får börja plugga i höst. Inte för att det är något stort, ska bara plugga upp SvB så att jag sen kan plugga behandlingspedagog i vår.
Jag har bestämt mig för att skjuta upp körkortet till hösten eftersom att det blir för mycket under sommaren annars men jobb, barn, hem, familj osv. Då är det bättre att ta det i höst när Knutt går på dagis, så länge får pengarna sitta på sparkontot och växa ;)


Nu ska jag försöka få lite sömn också..

Ska försöka få tiden att sätta mig lite oftare och skriva så ni slipper tjata, lovar!
Det är iaf kul att läsa era bloggar! Det är lite kul att vi alla lever så otroligt olika liv, men ändå lyckas vi alltid hålla ihop! Saknar er!



Puss på vår lilla hemlis ♥
Prutt på att min lilla knutt är sjuk :(




/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0