Miranda <3

Gör bara en snabb uppdatering nu för att meddela att vi mår bra.
Helt slut dock.
Lillan är pytte liten. 2515g och 45cm bara :) och så himla lik sin storebror :)

Skriver ut hela historien imorgon när jag har mer energi. Nu ska vi sova lite.


Extra stort tack till min hane och min fru, ni har varit ett helt underbart stöd, hade aldrig klarat det utan er <3

Fan...

Bebis ligger snett med huvudet och hjärtljuden sjunker under värkar så det blir akutsnitt...

Jag är helt förstörd och livrädd...

Det skulle ju gå lika bra som med knutt...

Fem min.

Nu kommer värkarna med 5-6 min mellanrum så nu åker vi in igen.

Usch, önskar att jag kunde ta knutt med mig. Saknar honom när han inte är nära. Men förhoppningsvis så är vi hemma snart igen :)

Tensen gör underverk <3

Hemma.

Nu sitter jag vid köksbordet med min fru och klockar. Fortfarande bara 10 min mellan men de håller i sig mellan 1-2 min nu och känns ordentligt vill jag lova.. Inte alls så som det var med knutt. Den här gången gör det ont i magen och det är jobbigt..

Men nu är det inte långt kvar :)

För trött..

Lite uppdatering då. Till att börja med, det alla undrar, jag fick mitt te innan vi åkte ;)

Vi åkte ju iaf in så fort mamma kom. När vi kom in så kopplade de kurvan direkt. Men den registrerade inte mina värkar och levde typ sitt eget lilla liv. Vet inte hur många gånger vi gjorde om det..
Många!

Sen var det precis som att min kropp fattade hur trött och slut jag var för värkarna avtog och jag fick sova några timmar! Riktigt skönt!

Nu är värkarna på väg tillbaka men vi får iaf åka hem! Riktigt skönt! Kan nog slappna av lite bättre hemma! Kanske sova en stund till. Sen ska vi tillbaka om några timmar igen.

Nu vet ni vad som händer iaf :)

Tjoff sa det!!

Låg och sov.. Drömde att jag blev kissnödig. Vaknade och trodde seriöst att jag kissade på mig lite.. Ställde mig upp, fortfarande typ sovande, och det bara rinner.. Tror fortfarande att jag kissar! Tog säkert en hel minut innan jag fattade att vattnet gick...

Så nu sitter jag här.. På toa... Och vet inte riktigt hur jag ska komma här ifrån..

Har ringt och väckt mamma så hon är på väg..

Gud vad sugen jag blev på te....


Fortsättning följer... ;)

Arg.

Det är så tråkigt att man hela tiden ska behöva bli ifrågasatt av dagispersonalen.
Nästa vecka ska de strejka så därför ringde Robin till dem och sa vilka tider han jobbar nästa vecka.
Dagis personalen frågar då helt seriöst, " men vadå, är det bestämt att du ska göra allt eller? Kan inte mamman göra något?"
Asso jag blir så arg! De vet mycket väl att jag är sjukskriven och att jag inte får tex lyfta sonen osv.

Åter igen. Det är ju inte all personal som är sånna. De flesta är jätte gulliga.
Men jag tänker ta upp det här imorgon när vi ska ha utvecklingssamtal för knutt. För jag är så trött på deras ständiga dömande och sätt att se ner på en...


Knasigt!

Tänk så knasigt det kan bli mitt i sömnen ibland.
Robin vaknade och hade drömt att vattnet gick så han väckte mig lite försiktigt för att fråga. Och jag tyckte att han frågade om mitt vatten var gott? Så jag svarade jaa.. Var på han får lite smått panik och frågar om vi inte ska åka in då? Och jag fattar ingenting... Nej varför skulle vi åka in?
Eftersom vi båda typ halv sov så tog det ett tag innan vi tillsist redde ut det och kunde somna om igen..
Så knasigt det kan bli sådär mitt i en natt :)

Booooodil?!?!

Okej. Jag vet att jag inte borde gnälla, det är ju inte direkt så att jag gått över tiden eller så. Men det är ju inte heller någon direkt hemlighet att jag hatar att vara gravid. Det är verkligen inte mig grej, mår ju bara dåligt. Och nu är jag så trött på det här!
Det är så typiskt att bara för att hon får komma nu så slutar värkarna, nu ska hon tydligen stanna uti hundrade år...
Vi vill ju ha ut lillasyster nu!! Kom nu lilla Bodil :) <3

Det vore lite tufft om hon skulle komma imorgon, en torsdag. För både jag och Robin är födda på torsdagar och knutt kom ju också på en torsdag :) torsdags familjen liksom :) men just nu känns det som att det är långt borta!

Försöker hålla mig sysselsatt och inte tänka på det så mycket.
Idag har jag sovit halva dagen. Sen tog vi en promenad till dagis och hämtade knutt och så gick vi till Coop och fikade och handlade.
Sen när vi kom hem så var jag helt slut så jag la mig och vilade en stund och sen satte jag lurarna i öronen med hög musik och dansade ihop middagen :)
Måste ju säga att jag gör en grym magdans nu för tiden ;)

Nu sitter jag och väntar på att Robin och Jompa ska komma tillbaka från affären med massa frukt så att vi kan kolla på film :) ska nog svänga på fläsket lite under tiden, bara för att jag ser så snygg ut då ;)


Kom nu Bodil!! Vi längtar efter dig!! <3

Blogga lite?

Sorry för dålig uppdatering men i vanlig ordning så har ju inte bloggappen funkat. Så sjukt störande! Ska kolla runt lite så blir det nog att flytta bloggen snart.

Jaha. Lite uppdatering om vad som hänt då.
I lördags åkte vi in till förlossningen eftersom att jag började få lite värkar och vi blev livrädda att det skulle dra igång eftersom vi verkligen inte ville till etuna. När vi kom in då så fick vi veta att min bm sagt fel datum till mig, jag fick ju föda här redan från söndagen, så hade hon kommit så hade det inte gjort något :) sen fick vi veta att allt är redo iaf, så hon kan komma vilken dag som helst nu!
Sen i söndags så sov jag typ halva dagen. Sen tog vi en promenad till Coop och handlade fika. Helt underbart att få röra på sig igen! Och på vägen hem så stannade vi i lekparken och fikade och busade :)
Måndag så gick jag och Vanessa och hämtade knutt på dagis när han slutade och så tog vi en långpromenad och handlade lite. Sen spenderades kvällen hemma hos Kenny och Vanessa med lasagne, mums!
Och igår hände det inte så mycket. Milva kom hit och drack lite kaffe, annars låg jag mest i sängen och försökte vila. Blir nog typ samma idag kan jag tänka mig..

Nu ska jag snart väcka mina hanar så att de kommer iväg till dagis i tid ;)

Varför?

Varför vaknar sonen jätte tidigt när vi kan sova länge? I vanliga fall får man ju väcka honom när man ska till dagis. Då måste vi gå upp kl åtta..
Idag vaknar han kl sju och tycker att vi ska gå upp.. Och självklart blir det jag som har varit vaken halva natten som får gå upp.. Bara för att jag kunde sova..


Idag blir ingen bra dag...

Förändring.

Det är lite roligt hur fort en person kan ändras i ens ögon. Från att ha varit den där starka personen som man tror vågar stå upp och säga vad den tycker, som inte lyssnar på andra och framförallt inte låter sig bli nedtryckt till att på bara några sekunder bli en så totalt främmande liten människa.
Jag kan inte hjälpa det, jag blir besviken. För mig är det helt ofattbart. Det tar nog ett tag att smälta.

Nu efter lite tänkande... Hade vi inte en liknande diskussion för ett år sen? Eller var det om den andra?

Du väljer själv hur du formar ditt liv. Du väljer vilka som ska få vara med och bestämma i det. Gör det som känns rätt för DIG, men tänk gärna två gånger.
Våga hoppa och satsa eller sitta säkert och se på?

Jag sa fuck you och hoppade, andra fick tycka som de ville. Det var kämpigt och det blev en del tårar. Men idag är jag så lycklig! För jag sket fullständigt i vad de andra tyckte!

Puss :)

Morgon!!

Vaknar och har sovit nästan hela natten!
Känner mig utvilad och har inte ont någonstans!
Och så kommer världens bästa och kryper upp och myser <3

Ibland är livet helt allright ;)

Härlig torsdag!

Vaknade imorse och hade så ont i höger ben så jag trodde att jag skulle avlida. Det började i höften och strålade liksom ner i foten. Nästan som att det låg nerver i kläm någonstans. Men självklart så trotsade vi det och körde igång dagen iaf!

Idag skulle vi ha städat, men det skjuter vi upp till imorgon istället. Lite lättare att ta det när knutt är på dagis. Och så kändes det ju mycket roligare att leka med honom istället för att städa också ;)
Sen kom Milva hit och drack kaffe för andra dagen i rad :) trevligt! Knutt tyckte att det var jätte kul att busa ;)

Sen åkte vi till tystberga och hälsade på Robins syssling, lika trevligt som vanligt :) knutt hade så roligt med de andra ungarna! De tröck i sig kakor och dansade disco :) så söta!
Knutt var helt slut när vi åkte hem, var lite problem att hålla honom vaken i bilen. Men nu ligger han iaf i sin säng och sussar och jag är riktigt trött jag med så jag ska nog också gå och lägga mig!

Knas?

Idag känns det konstigt i hela kroppen.. Det känns verkligen jätte fel på något konstigt sätt. Kan liksom inte sätta fingret på vad som är fel heller. Lite ont här, väldigt trött där, lite illamående, trycker lite här och känns väldigt konstigt där... Det känns... Ja... Konstigt. Men bebis röjer runt som bara den så det är nog som det ska. Får se hur det känns senare.

Vi har iaf varit nere i källaren och hämtat upp alla bebiskläder idag. Skönt att ha det gjort. Nu måste jag bara tvätta dem och hitta någonstans att göra av dem. Men först och främst måste jag hitta orken till det! Inte det lättaste..

Får nästan en liten tår i ögat när jag kollar på alla pytte kläder. Man har ju nästan glömt att knutt var så liten! Helt sanslöst <3

På väg hem från bb, då var han inte så kaxig min lilla :)

Lillskit!

Nu har Malin och Alex varit här en stund. Små killarna lekte och sprang runt, stora killarna spelade, jag och Malin gjorde klart hennes bryn och lillskit sov.

Sen när lillskit vaknade så blev det lite mys. Knutt sprang direkt till honom och ville gosa.
Han är så söt! Hjälpte mig och mata honom, trösta honom och pussades massor. Han kommer bli en så bra storebror.
Längtar tills lillan kommer <3

Tisdag.

Idag har vi varit hos bm. Det gick bra. Lite dåliga värden men annars såg allt bra ut. Måste bättra mig med järntabletterna nu sista tiden.
Hon sa också åt mig att om jag får värkar nu så ska jag inte ta mer bricanyl. Så får jag värkar nu så får hon komma. Men jag hoppas att hon håller sig inne de sista dagarna nu. Vill verkligen inte behöva åka iväg.
Lite nervöst är det.

Efter bm så åkte vi till Maria och hämtade lite kläder till knutt och så körde vi ner Maria till stan. Sen åkte vi till maxi och handlade och åt mat. Blev så himla sugen på korv och potatismos! Gott var det :)
Nu ligger vi utslagna på soffan här hemma. Knutt kommer nog somna snart, säkert jag med. Blev ju inte mycket sömn för mig i natt så jag är ganska trött. Ska nog lägga mig en stund..

Sen kommer Malin och Alex och ungarna och leker en stund. Ska fixa klart Malins ögonbryn också eftersom vi inte hann göra klart igår. Killarna ska hämta upp alla bebiskläder också så jag kan packa bb väskan. Och så ska jag kolla lite på knutts nya kläder ;)


/M

Bada bada :)

Malin och Alex kom förbi en stund nu på kvällen så att jag kunde plocka Malins ögonbryn och för att det är trevligt att träffas såklart ;)
Vi satte småkillarna i ett bad tillsammans, det tyckte de var jätte roligt :) och det gick ju hur bra som helst!
Vi var helt säkra på att de skulle dränka varandra, men de försökte inte ens! De lekte så snällt så :)
Okej, för att vara helt ärliga här.. Vi trodde inte alls att de skulle försöka dränka varandra. Mer att knutt skulle dränka gööran.. Han har ju en tendens att klättra på honom hela tiden ;)


Idag har jag funderat mycket på vad tusan vi har gjort för att få en så fin son. Absolut att han kan vara lite sur och grinig, slåss lite osv.. Men vilket normalt barn i den åldern är inte så?
Jag är så stolt över min son! Han är oftast glad och älskar att mysa, pussas och kramas. Han älskar att vara med och hjälpa oss med allt vi gör.
Han plockar till exempel ur diskmaskinen nästan helt själv. Man får ju hjälpa honom med det han inte når, men då pekar han vart det ska vara så får man ställa dit det.
På kvällen vill han ha sin "lelle" och mysa en stund i soffan. Sen när han tycker att han är klar så pussas och kramas han och så går han och lägger sig.
Han kommer bli en super bra storebror när lillan väl kommer. Han är så söt och pluttig med Göörans lillebror! Det första han gjorde idag när de kom var att pussa och krama på honom. Och när lillskit blev lite ledsen ville han vara med och trösta.

Säkert jätte tråkig läsning, jag "skryter" om min son. Men jag bara måste. Jag älskar honom så mycket och jag är så stolt över honom!
Och för att minska skrytandet lite så kan jag ju säga att min son är sämst på att dela med sig! Han vill oftast ha allt för sig själv! Men han lär sig nog det också en vacker dag ;)

Nu kom min söta hane med varma mackor till mig <3 mums!

Notera gärna hur otroligt fet jag ser ut :D haha!

Nära nu!

Äntligen börjar det kännas på riktigt att det är nära nu. Det är bara en vecka kvar innan lillan får komma. Fast jag lovar att bara för att hon får komma då så kommer jag börja slappna av och så kommer jag gå över tiden massor ;)
Det skulle ju inte förvåna mig! Men så länge hon stannar en vecka till så är jag nöjd iaf :)

Nu är jag hungrig så ska nog ta något att äta och sen hoppa in i duschen så att vi kan fixa lite här innan knutt ska hem från dagis igen :)

/M

Hej och hå.

Den här dagen gick sjukt fort!
Efter att jag skrivit imorse så la jag mig ju och sov en stund. Vaknade igen vid ett! Länge sen jag lyckades sova på dagen och speciellt så länge.. Skönt var det!

Sen kom min fru, Kenny och Michelle hit. Vi satt länge och funderade på vad vi skulle göra, men kom aldrig på något så Vanessa tog fram baslådan och började tömma den på saker som knutt hade stoppat i. Gud vad mycket saker det kom ut! Vi fick inte ut allt, men nästan iaf. Massa lego och klossar och papper osv.. Han har verkligen stoppat i lite allt möjligt där!
Sen åkte killarna och handlade pizza och sen låg alla i soffan med matkoma :)

Och sen hade hela dagen gått och jag ligger nu i sängen igen och ska sova. Hanen sitter vid tvn, det var något program som han ville se, men jag orkar inte vara vaken så länge känner jag.
Det tar på krafterna att vara höggravid och det är nog bäst att lyssna på kroppen och sova så mycket som möjligt nu så man orkar med det som kommer.

Imorgon ska knutt till dagis. Skönt för honom att bli lite aktiverad. Det blir aldrig samma sak hemma, hur mycket roligt vi än gör med honom. Det märks hur mycket nytta han har av dagis, och han tycker ju verkligen om att vara där!
När han är på dagis ska vi försöka få allt gjort här hemma som behöver göras. Det är lite roligt, det spelar liksom ingen roll hur mycket man gör, det dyker alltid upp något mer så att man blir aldrig riktigt klar mer än för dagen :)

Nu ska jag vila min tjocka trötta kropp :)
Natti natti :)

Woho!

Bloggappen funkar igen! Vilken lycka! Blev lite sur när det inte funkade, det var riktigt jobbigt att blogga från webben på telen. Det kommer jag nog inte göra igen.

Igår blev en ganska händelserik dag.
Stackars lilla knutt ramlade från soffan med ansiktet rakt i bordskanten och slog i sin lilla mun :(
Det blödde jätte mycket och han blev jätte ledsen! Och eftersom han slog i tanden så fick vi åka till tandläkaren för att kolla. Tyvärr så har ju inte tandläkaren här i Nyköping öppet på helger så vi fick åka till Katrineholm för att kolla. Mamma och Janne fick följa med och köra mig och knutt eftersom Elin och Emma har min bil, det hade blivit jätte jobbigt att åka Robins bil så långt. Jag sitter så dåligt i baksätet i den nu när jag är så tjock.
Det gick jätte bra hos tandläkaren iaf. Knutt ville ju verkligen inte att de skulle kolla och peta men det gick iaf.
De kollade på framtanden som han slog i och så tog de lite bilder.
Tanden är lite lös och kommer troligen att bli blå, men det är ingen fara och tanden under är inte skadad iaf och det är ju huvudsaken.
Tandläkaren tyckte att knutt var så duktig så han fick ett gosedjur :)

Efter tandläkaren åkte vi och handlade på maxi där i Katrineholm. Knutt hittade ett litet hus som han lekte i och så fick han köra en liten vagn eftersom alla bilvagnar var upptagna. Och Janne tyckte att knutt var så duktig hos tandläkaren så han köpte en jätte fin ny cykel till honom :) knutt är en lycklig kille :)
Sen åkte vi till McDonalds och åt. Det gick jätte bra. Knutt tröck i sig och verkade inte alls ha ont i tanden.

När vi kom hem sen så åkte vi hem till Malin och Alex så att knutt och gööran skulle få leka lite. Och självklart drog ju mina värkar igång, så typiskt! Vi blev ju därför inte så långvariga hos dem utan fick åka hem efter en stund. Då åkte vi först till affären och handlade lite gott.
När vi kom hem slängde vi oss i soffan och jag tog lite bricanyl och Alvedon. Hjälpte ju inte så mycket först. Värkarna strålade ner i hela benen och var riktigt jobbiga. Sen kunde jag knappt somna heller och har drömt om att jag fött hela natten och vaknat flera gånger.

Har lite värkar nu på morgonen också, men inte så farligt. Jag gick ju upp med knutt halv sju så kan vara att jag känner det lite extra för att jag är trött. Ska lägga mig och sova en stund nu så går det nog över.

Bugg.

 
 
Eftersom att blogg appen inte funkar av någon tråkig anledning så testar jag nu att skriva från webben.. Så om det ser konstigt ut så vet ni varför.
börjar inte appen funka snart så kommer jag nog flytta till en annan blogg. För det här var jobbigt.
 
hur som helst. Igår kunde jag ju inte blogga, tråkigt eftersom det hände massor. Känner inte att jag orkar skriva allt det härifrån så får väl kanske logga in från datorn sen och skriva det..
 
för några dagar sen färgade jag håret, behövdes verkligen då utväxten var hemsk! använde lite av mina födelsedagspengar och köpte en dyr färg som jag trodde skulle vara bra, har ju fortfarande inte hittat den där perfekta röda färgen som jag är ute efter. Hur som helst. Knutt somnade tidigt och jag hade lite Malin tid, filade på naglarna, färgade håret och drack te. Men när jag sköljde ur håret så ville jag nästan gråta! Mitt super röda hår hade ju blivit nästan brunt :( inte ok! 
Hoppas att det blir bättre med bomben sen.
sen skulle ju färgen vara jätte bra för håret, massa oljor osv. Men mitt hår blev jätte torrt! :(
köp inte färgen! Använd inte färgen! Den är inte bra!!
 
så. Nu har jag gnällt av mig det mesta iaf! 
Nu ska jag ha pusskalas med mina hanar ;)
 
 

Hick hick :)

Min dotter har hicka där inne ;) så sött när de har det i magen! Plopp plopp känns det som :)

Åh, jag är helt pirrig i magen. Det går så sjukligt bra nu!!
Robin fick ok från sin chef igår att han kan jobba både hos dem och på SSAB i sommar. Vilket betyder sjukt mycket pengar för oss! Men det bästa är ju att jag och ungarna får träffa honom varje dag! Jag älskar att han inte behöver åka till Sthlm mer!

Idag ska jag äntligen ta upp alla bebiskläder tror jag. Har äntligen fått ordning på allt annat här hemma så nu känner jag att jag kan göra det utan att det blir kaos. Fast jag vet fortfarande inte vart jag ska ha dem.. Kanske skulle tänka ut det först.. Fördelen är ju att allt är så smått så det tar ju inte så mycket plats..
Hmm.. Tänk tänk..

Bild på den fina plantan som jag fick av storasyster i födelsedagspresent :)

Torsdag.

Har precis slagit mig ner i soffan efter att ha varit ute och uträttat lite ärenden.
Först åkte vi till dagis och lämnade lite papper. Nya dagistider och papper om utvecklingssamtal.
Sen åkte vi till djuraffären och handlade lite mat till Börje. Knutt älskar att vara i djuraffären. Han springer och tittar på allt, fiskarna är favoriterna :) men alla bilder på djur är också fina :)
Sen gick vi in på stadium och tittade lite. Hittade ett par fina solglasögon som knutt ville ha så det fick han! Cool kille måste ju ha coola brillor!
Sen åkte vi hem och på vägen från bilen så stannade vi i lekparken en stund och åkte kana :)
Nu sitter vi här i soffan, lite lätt utslagna och ska väl snart äta lite mellis. Vi köpte ju en god kexchoklad som vi skulle ha till fikat :)

Super mysig dag!
Jag älskar min familj <3

Bebis?

Vår dotter ploppade tydligen ut utan att jag märkte det..
Och nog för att jag var lite besviken på att knutt inte hade något hår.. Men den här fick nog lite väl mycket av sin fars gener ;)

Varför?

Vad kul det är när man skriver ett jätte långt inlägg och sen kommer det inte med... Varför blir det så? (Gårdagens inlägg)
Tappade all lust att blogga nu.
Får bli lite musik och plocka lite här hemma innan sonen kommer hem istället...

Bajs på blogg!

Tisdag.

Happy me!

Ligger i soffan och har värkar. Har tagit två bricanyl och pratat med förlossningen. Ska ringa tillbaka om en stund om det inte ger med sig så får vi åka in. Känner ju att jag hade kunnat komma på massa andra roliga sätt att spendera min födelsedag på.. Men men.

Nu ska jag vila 20 min till och hoppas på att det ger sig..

Zzzzz..

Nu är jag så otroligt trött på att inte kunna sova.. Har legat vaken tre timmar nu och kan verkligen inte somna om.. Snart dags att gå upp. Helt värdelöst.
Kan inte komma ihåg att jag hade de här problemen när jag var gravid med knutt?

Tur att jag har datorn att kolla på!
Denna natt bjuds det på Cleveland ;)

Längtan.

Att jag längtar efter att få ha det lilla knytet i magen i famnen istället är ju självklart, så det tänker jag inte ens skriva om för det hoppas jag att alla fattar.
Men jag sitter här som en degklump i soffan och tänker på den kommande tiden. Gud vad jag längtar efter att få röra på mig! Börja äta annorlunda, träna och komma i form igen. Och den här gången på riktigt!
Förra gången gick jag ju ner alla mina kilon, det var ju inte så svårt, även om det var 30kg (!!!), men jag brydde mig ju inte så mycket om att trimma kroppen som jag ville. Det kändes så onödigt när man visste att man ändå skulle bli fet igen ;)
Men nu har jag gjort mitt för mänskligheten känner jag! Jag är klar. Jag har fått (snart iaf) två små underbara som jag bara längtar efter att få hjälpa genom livet <3 nu ska jag börja tänka på mig själv och forma mig så som jag vill.
Bråttom tänker jag inte ha heller, tänker mig att det får ta två år. Skulle jag göra det fortare så skulle jag bara bygga så mycket muskler som jag inte vill ha. Jag har ju tyvärr väldigt lätt att få gigantiska muskler :( det krävs inte alls mycket för att magrutorna ska komma, ben och armar blir gigantiska och axlarna blir så där fult fyrkantiga.. Jag tycker verkligen inte att det är snyggt.

Så, nu har jag fått ur mig det också :) kan ju även tillägga att under sommaren nu så ska jag inte träna alls! Bara njuta av mina små <3 äta glass, bada och busa i gräset!

/M

Lång dag.

Hela dagen har gått åt till att ta hand om min sjuka familj. Robin ligger helt död i sängen, en stund låg han i soffan också. Och knutt, som också är sjuk är ju som alla andra småttingar. Även fast han är sjuk så har han massa energi och det gör ju inte saken bättre att han är sååå uttråkad.. Får springa och jaga honom hela tiden.
Känner att värkarna är på gång. Hoppas verkligen inte att det sätter fart. Tänk om jag skulle behöva föda och Robin inte får vara med. Det vore ju det värsta.. Jag skulle inte stå ut. Vill ju att han ska vara med.

Jag känner mig inte sjuk än så länge. Så vi misstänker att det är ostbågarna som de åt igår, eftersom ingen annan har blivit sjuk. Hoppas det är så och att de mår bättre imorgon så jag kanske kan få städa lite. För som det ser ut just nu så måste vi nog ställa in allt kalas i helgen..

Nu ska jag byta sängkläder åt knutt och sen försöka natta honom. Hoppas han somnar tidigt.

/M

Sjuka.

Här sitter jag, höggravid, trött och sliten med en sjuk hane och en överaktiv son. Inte den bästa av situationer kanske. Men det får funka en stund.
Håller alla tummar och tår för att det bara är något som min kära hane har ätit.. Vill verkligen inte att knutt också ska bli sjuk. Jag är inte så jätte orolig för min egen del, jag brukar inte bli dålig.
Fast vet ju inte hur magen reagerar nu när man är gravid.. Det vore ju inte allt för kul att bli sjuk nu.

Idag har jag så mycket som jag måste få gjort. Men det känns som att vi kanske måste skjuta upp det mesta en dag eller två.. Vi får väl se hur hanen mår om några timmar..

/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0