.

Haha, jaa, denna dag.. Roligt!
Jag vaknade och va så j*vla arg på allt, alla, inget och ingen! Helt sjukt vilket humör!
Jag slängde saker i köket, svor på Robin! Det var ju verkligen inte ok att han hade lagt räkningen så fint på hyllan i hallen för att jag skulle se att den hade kommit! Herregud vilken BF man kan vara ibland!
Men efter en stund så lugnade jag iaf ner mig och kunde gå ut en sväng. Var nere på campus och lämnade in ansökningarna till att läsa Sv B nu under våren. Gick bra! Börjar troligen den 19/3 med det!
Och så upptäckte vi då också att högskoleutbildningen som jag ska gå sen har ett startdatum även i januari nästa år! Vilket är väldigt bra för det passar ju mycket bättre för mig att börja då än att börja redan i höst.
För då hinner Knutt vänja sig vid att vara på dagis, jag hinner jobba hela hösten och tjäna ihop pengar och så hinner jag förbereda mig ännu mer på att börja plugga igen! Planera resandet osv.
Åh, är så sjukt taggad på att plugga nu! Ska bli riktigt kul! :)

Sen nu ikväll så har jag mest mysit med sonen och lagt ut lite saker på nätet som jag tänkte försöka sälja. Hoppas att bli av med något iaf.


Idag skulle jag ha gått ut och käkat med gamla usk-klassen. Men blev inte så eftersom att jag håller på att hosta upp mina lungor känns det som. Kanske lika bra det fick jag höra sen. Det var tydligen en ganska negativ nivå på det mesta. Men vad mer kan man begära när massa vårdkärringar träffas? :D Hade jag varit där så hade vi nog alla gått hem gråtandes, haha! Jag är nog den mest negativa personen på denna jord ibland. och just nu är jag inne i en sån period ;)
Hoppas iaf på att träffa alla i sommar kanske, vore kul! Håller tummarna på det!



Nu börjar jag bli riktigt trött, så nu ska jag sussa :)



PUSS på att man får vara BF ibland!
PRUTT på att man måste städa efter sig när man varit BF ;)




Jag lovade bara att inte lägga upp den på fb ;)


/M

.

har egentligen ingen ork att skriva, men tvingar mig själv till ett par rader iaf.
Den här förkylningen är verkligen inte rolig. Känner mig helt däckad och orkar inget. Men så har man den där energin ligger någonstans under och vill ut, men det går ju inte. Mycket irriterande då jag hade velat gå och träna. Men får vackert vänta tills jag är frisk.

Idag tänkte jag försöka få någonting gjort här hemma. vore ju skönt om man kunde bli klar någon gång. Vi har ju gjort om massa. Blev hur bra som helst. Speciellt hallen! Blir helt lycklig när jag går ut där och ser hur det ser ut :)


Min lilla son har en jätte vass tand som han envisas att bita mig med. Ajaj. Det är då det är skönt att man inte ammar längre ;)


Har börjat fundera lite på om jag ska börja plugga i höst igen. Känner att jag är lite sugen på det. Fortsätta i psykiatrin. frågan är ju bara vart man ska plugga. Har hittat några som jag tycker verkar ok, men vet inte riktigt än. Ska kolla lite mer och sen boka in en tid med studievägledaren så kanske hon kan hjälpa mig att välja. Det jobbiga är ju bara om man måste flytta. För det vill jag ju inte gärna just nu.. möjligen till sthlm isf. För dit har vi ju funderat på om vi ska flytta iaf. Men det visar sig väl vart jag hamnar. Kanske går det att fixa så att jag läser på halvdistans, det vore ju bra.



Nu ska jag starta en maskin tvätt och sortera lite bilder :)


PUSS på min hane som gjorde fina tomater till mig ♥
PRUTT på att vara sjuk!





ÄTA FOT? ;)


/M

.

Nu sitter jag här i mitt kök och väntar på att soppan ska bli klar. har nyss nattat knutt. Det är ju helt underbart att han somnar så tidigt nu. Det enda som jag inte riktigt gillar med det är ju att han vaknar så tidigt. För jag och Robin går ju fortfarande och lägger oss så sent. Vi är så dåliga..


Eftersom att jag sa här om dagen att jag skulle blogga av mig ilskan om mello och folk har tjatat om det, så får jag väl ta och göra det nu.
Asso, jag blir så himla sur. Jag förstår inte hur folk tänker?
Vi börjar med det värsta då.. MR BANAN! Vem fan släppte in honom i melodifestivalen?! Och ännu värre, vem fan röstar på skiten? Vill folk verkligen att han ska representera sverige?
Asso visst, han är rolig och barnen älskar honom. Men det kan väl räcka så? Skulle vi skicka honom till stora tävlingen sen så skulle ju det bara bli pinsamt! Sjukt pinsamt! Är det ingen som förstår det eller? Hur tänker man? asso vi i sverige tycker ju att det där är kul eftersom att vi vet vem det är.
Men tänk er själva, skulle någon av de andra länderna skicka något liknande så skulle ju vi bara garva åt dem och absolut inte rösta iaf.. Vi är väl med i tävlingen för att ha en chans att vinna? Inte för att skämma ut oss...
sorry, men jag blir bara så frustrerad..
Och sen Dead by April... SNÄLLA....
Vad gör ni i mello? Det är ju också bara pinsamt.. behöver inte säga mer än så..


Nu måste jag ta hand om allt här, så jag får skriva mer senare...


PUSS på min son.
PRUTT på mello.



/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0