.

Måndag igen då. Usch. Jag som ville att helgen skulle vara förevigt så min hane kunde vara hemma med oss!

Idag är jag ganska trött. Knutt somnade sent igår och sen så fastnade jag några timmar vid monsters. Det är riktigt beroendeframkallande ;) Ska nog spela lite idag också!

Jag saknar min Raya jätte mycket.. Det känns så tomt utan henne..

Nu ska jag göra kaffe!


PUSS på helgerna!
PRUTT på att min Raya är borta :(



KÄRLEK ♥


/M

.

Eftersom att mitt senaste inlägg var lite lätt negativt sådär så kör vi lite gladare toner idag ;)

Helgen blev ju inte riktigt som planerat. Vi skulle ju ha åkt och hälsar på Robins bror eftersom de är i sverige nu. Men eftersom att de kom fram så sent så åkte vi aldrig igår. Så istället så satt jag typ hela dagen och spelade monsters, haha! Sen på kvällen så kom Carl och drack lite öl med oss. Trevligt :)

I fredags var det också trevligt. Jag och Elin var hos farmor med pappa och fikade. Lilla farmorn är så söt, jag tycker så mycket om henne ♥ Men hon börjar bli lite skruttig tyvärr. Lika glad för varje gång jag hinner träffa henne nu, och speciellt att hon och Teodor får träffa varandra!
Sen när vi hade varit hos farmor så gick vi och handlade, och när vi kom hem så tog vi en långpromenad med hundarna och handlade lite mer ;) Sen gick vi hem och gjorde massa julgodis som vi ska ge bort i julklapp :) Gott blev det! Och så kom Lisa och hjälpte oss :) Och Elin är ju den smartaste så hon doppade fingret i kokande knäck när hon ville smaka! haha!


Idag har jag inte gjort mycket. Sovit bort halva dagen och nu ska jag göra mig iordning och ta en promenad med hundarna till affären och handla lite mer choklad så jag kan göra mer godis ;) Sen planerar jag att spela lite monsters ikväll igen!


Nu skriker Teodor att han vill se mer svampbob ;)



PUSS på en bra helg!
PRUTT på att mitt kaffe är kallt!


Igår fick knutt känna på sin första snö :)

 

/M

 

 

.

Ibland kan jag bli riktigt irriterad på saker. Som tillexempel att jag ser allt som alla gör på fb. Varför skulle man vara intresserad av vad ens vänner skriver till folk man inte ens känner? Vem kom på den puckade saken?
Men en sak som är lite rolig då är ju att man kan avslöja lögner ganska så bra :)
"men jag accepterade bara för att..." Bullshit I say! ;)
Eller typ att man kan snoka på folk, det är ju också ganska kul! Eller vad säger du? Haha!

Idag har jag haft en super bra dag!
Först fick jag sovmorgon, det var skönt! Sen tog jag Teodor och gick ut en sväng. Först så gick vi med Vanessa och hämtade Michelle på hennes skola och sen gick vi ner på stan. Shoppade lite, mest sprit.. Och sen gick vi hem till Vanessa och lekte spritfabrik. Vi gjorde glögg och kryddade snaps. Blev mycket bra! :)
Vi skulle ha kokat kola också, men det blev så sent, så vi tar det imorn istället!

Sen när jag kom hem så fick jag som vanligt bli sur igen.. Jag förstår liksom inte varför man sitter hemma en hel dag, utan bebis, och inte ens kan ta hand om disken? Ser människan inte att den står där?
Du får bli hur sur du vill nu för att jag skriver ut det här. Riktigt trött på skiten. Har diskuterat det sååå många gånger, men ändå blir det aldrig ändring.
Och det är ändå bara typ 4 pers som läser den här bloggen, eller ens vet att den existerar, och de vet redan om det så..


Nu blev jag på dåligt humör.. ska ladda ner nya dh och kolla på istället. Mycket trevligare ;)


PUSS på min underbara son ♥
PRUTT på att man kliver över skiten men inte har en tanke på att ta ut den!



Mina små älsklingar ♥

/ M

.

Så, nu börjar dagen lida mot sitt slut. Eller för Robin iaf. Inte för mig och knutt, vi ska ju vara vakna minst fyra timmar till, suck! Jag är trött och skulle vilja sova nu direkt, men tyvärr så är ju inte knutt det.

Fikat med Kaisa och Linnea var jätte trevligt. Blev mycket prat om jobb o bebisar och spel.
Sen kom min hane hem och efter honom kom Christoffer. Så jag och Linnea ställde oss och lagade mat, eftersom att vi är så väldresserade kvinnor ;) Köttfärssås och spagetti blev det. inte för mig då, jag fick ju vegetariskt, men gott var det :)

Och nu sitter vi i sofforna allihopa. Killarna spelar och är nästintill okontaktbara, haha!

En av mina grannar kom förbi förut med lite saker till mig och berättade då att vissa andra grannar hade klagat på oss, för saker som vi inte ens gjort. Roligt. Och MYCKET moget av dem att inte komma och ta det med oss direkt istället. Ska plinga på hos dem imorgon och tala om att jag inte riktigt gillar deras beteende, det är inte riktigt allright!
Vilka mongon det finns. Fast å andra sidan så visste vi ju att det var skvallertanter. De sitter ju i fönstren hela dagarna för att kolla vad folk gör, så att de har något att klaga på. Men har man inte mer liv än så så visst...
Kul för dem :)



Nu ska vi kolla vad det är på tv ikväll!


PUSS
på en trevlig dag :)
PRUTT på skvaller grannar ;)


Bild från när jag och Johanna va på stendörren och grillade med Mimmie :) Det va mys<3
jag o mimmie ♥


/M

.

Usch. Idag är jag riktigt trött. Blev inte mycket sömn.
Först så gick jag ju och la mig sent, sen så va Robin inte så tyst imorse när han gick upp, så han väckte knutt.
Då va ju jag tvungen att vakna också. Som tur var så somnade vi om en stund till sen. Men inte så jätte länge.
Nu ligger han och sover sött i mitten av våran säng. Skulle jag också vilja göra, men känner inte riktigt att jag har tid med det. Har lite att fixa nu för snart kommer det folk :) Kaisa kommer och fikar och sen kommer Linnea och kanske Chrille :)
Och sen kommer ju knutts pappa hem. Då blir han glad! Han skiner som en sol så fort Robin kommer hem ♥


Nu ska jag sätta fart med allt som måste göras.


PUSS på mitt pepparkakshus som står och luktar gott :)
PRUTT på trötthet!

Min lilla pepparstuga!

 

 

/M

.

Ibland tar det lång tid innan jag skriver nått här. Men ibland har jag bara sjukt mycket att göra helt enkelt.

Har haft en super helg nu. Min gulliga svärmor har varit här lördag-söndag. Det gillar knutt! Han tycker om sin farmor, men han tycker inte om när hon åker. Sötnos :)

I lördags så hade hon knutt hela kvällen så att jag och Robin kunde roa oss lite utan bebis en stund. Det var roligt, det har vi ju inte gjort sen jag var gravid. Vi var och bowlade lite osv. Trevligt!
Sen idag så spenderade jag morgonen med knutt och framorn, det var mysigt :) Sen åkte jag med farbror Sune och kusin Micke till huddinge, där vi träffade pappa och Mona och kollade på hockeyn. Nyköping - Huddinge. Jävlar vilken match det var! Där missade du verkligen något Elin ;) haha!
På vägen till hockeyn så skjutsade vi även hem Daniel och farmorn! Det var bra, då slapp hon åka tåget :)

Förra helgen var också super! Den spenderade jag i sthlm hos pappa. Jag och Elin tog tåget tidigt till sthlm och så stannade vi till söndag kväll. Monas dotter var också där men sin dotter. Den lilla skruttan är ju det sötaste! Och hon var så gullig med Teodor, pussades och kramades och tog hand om honom :) Kanske ska tillägga att hon är två år och typ precis börjat prata ordentligt, så söt! längtar tills min knutt börjar prata!


Jaha, veckan som kommer då.
Måndag- fika med Kaisa :) Ska bli kul, inte träffat henne på super länge! Ska även försöka få hit Lisafis en stund, håller tummarna för att hon mår bättre!
Tisdag- Elin kommer hem ♥ Och sen blir det en afton på sörgården :) 16 - 20, så det är bara en kortis, helt perfekt!
Onsdag - Upp tidigt och iväg till bvc. Ska bli spännande att se hur mycket knutt har växt! Sen vidare till sjukan för återträff med föräldragruppen. Det ser jag verkligen fram emot! Se alla små kluttar :) Även om jag sedan sett de flesta, men det ska bli kul att se dem igen. De växer ju så fort :) Sen rycktas det om att Vicky tänkte komma på besök när hon ändå är i nypan. Hoppas på det :)
Torsdag - tänkte jag försöka hälsa på min lilla mormor. Pratade med henne idag och hon mådde mycket bättre nu när hon fått vila sig lite. Tur det, har varit så orolig! Min lilla mormor ♥
Fredag - Får bli en lugn dag. Kanske lite städning inför helgen. Och sen hoppas jag på myskväll med hanen!
Lördag och söndag - får se  vad som händer :)

Så, nu vet ni. Förstår att alla undrade och att alla nu har skrivit upp det i sina anteckningsböcker ;)



Längtar tills tisdag när Elin kommer hem!
Jag blir så irriterad på henne hela tiden
och vill strypa hennne var och varannan dag,
men det är så tomt utan henne!
Jag saknar henne :(


Nu ska jag borsta mina nutter, svätta fejjan och allt annat man ska göra innan man sover..


PUSS på att Knutt har börjat skratta, han är så söt ♥
PRUTT på att jag har alldeles för mycket tid till att tänka, det mår man inte bra av!


Min glada lilla skit ♥

/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0