.

Hallå igen. Mitt internet hemma är bajs så därför har jag inte kunnat skriva.

Min Bimbo är hemma nu :) Eller inte exakt nu, för nu är vi hos Nico och hon ligger i mitt knä och sover :)
Det har gått bättre än väntat med henne. Hon och katterna fungerar as bra. Inte första dagen dock, men det va bara att låta dem brottas lite så blev dem vänner sen :)

Idag va det träning, den gick riktigt bra ändå. Va tvungen att sitta några gånger eftersom jag blev yr och så kunde jag inte andas för astman. Men jag undvek hopp osv så mina knän gjorde inte ont alls och jag kunde sätta nästan allt trotts att jag inte kan dansen för fem öre. Men nöjd är jag :)
Sen efter träningen så åkte vi hem till nico och så lekte vi "städa katt" med Sessan. Borsta, klippa klor och bada, jätte fin blev hon!

Hmm, nu fick jag ett sms av Ellie; Sex är så skönt!
Och det är ju sant. Speciellt mellan tåna ;)


Nu ska jag plugga lite så jag slipper göra så mycket imorn. Då behöver jag inte gå upp lika tidigt ;)


Åh, nu vill jag ha maj!!
Det blir Malin och Ellie månad.


PUSS
på att träningen gick bra.
PRUTT på astma.


/M

.

Mår lite bättre idag. Inte mycket, men jag börjar märka att medicinerna gör verkan :)

Igår va vi och hälsade på min bäbis och imorn kommer hon hem :)

Idag ska jag försöka få lite gjort, men inte allt för mycket. eftersom att jag fortfarande är yr så måste jag ta det lugnt. Iaf när jag är ensam hemma. Det är ju läskigt om jag skulle svimma och slå i nått igen och ingen är hemma och kan hjälpa mig.


Nu ska jag göra lite te och mysa med Raya, kanske skriver mer sen.


PUSS på att Bimbo kommer imorn.
PRUTT på att pappa kommer strypa mig! :O

/M

.

Nu börjar jag känna att jag inte kommer någonstans igen. Inget händer, förutom att bilen går sönder gång på gång.
Skrota helvetet? Ja tack.

Nästa vecka flyttar vi kanske då. Vill verkligen inte, men det är ett måste. Det blir förhoppningsvis inte så länge heller.


Jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig!
Varför fick du allt det som jag ville ha? Utan att ens jobba för det..

Hoppas att det blir som jag vill ikväll iaf, håller tummarna!


Nu håller jag på att svimma igen så måste lägga mig på sängen.


PUSS på Bimbo.
PRUTT på dåliga blodvärden.



/M

.

Nu sitter jag hemma hos Ellie. Hon pluggar och jag kollar runt lite. Borde plugga jag med, men jag orkar inte. Känner bara att det är så skönt att vara borta hemifrån så jag vill ta vara på den tiden. :)

Senaste tiden har varit ganska jobbig, samtidigt som den har varit bra. Jag har älskat praktiken, det har evrkligen varit jätte kul och jag känner att jag har fått ut mycket av den. Jag har lärt mig så mycket under de här veckorna.
Men sen har jag mått väldigt dåligt eftersom att situationen hemma är ohållbar för mig. Jag orkar inte med den och känner bara att det blir för mycket. Det tar för mycket på mig att sköta skolan och jobbet. Städa och tvätta. Och allt bråk hemma tar väldigt mycket på mig eftersom att det  är jag som hamnar i mitten, fast jag kanske inte har nått med det att göra. Det är stressigt och jag orkar inte. Känner att hela jag har börjat ge vika. Min kropp säger ifrån och bara ramlar ihop och mitt spyke är hemskt. Min stubin är så kort.
Sen mår jag väldigt dåligt eftersom att en person som är väldigt viktig för mig gjorde mig illa. Inget allvarligt kanske. Möjligt att jag tog det lite väl hårt, men vad ska jag göra. det är ju så här jag känner för det. Och sen "lögnerna" om det, det gjorde nog ondast. Och jag känner att jag inte kan lite på personen så som jag gjorde förut och därför har jag kanske börjat tagit lite mer avstånd. Jag vill inte ha någon som jag inte kan lite på så nära som den personen är.


Jag vet att det bara är någon som jag går igenom nu, och jag borde inte klaga, det är inte så farligt, det finns många som har det mycket värre än vad jag har. Men det är så mycket som blir lidande för att jag inte mår bra. Skolarbetet blir inte gjort, jag har inte samma ork att vara social och jag kan inte koncentrera mig på träningarna.
Men det blir bättre det vet jag. När solen och värmen kommer, och jag är tillbaka på Arken och kanske på Allvården om jag inte har allt för mycket på arken :) Jag längtar!


Så, nu har jag skrivit av mig lite. Nu ska jag ta och ringa lillasyster och sen ska jag göra mig iordning! :)

sjukligt <3

/M

.

Har ju glömt att lägga upp bilder på hur Ellens hår blev efter att jag förlängde det :)


FÖRE, Ellen kort hår :)



EFTER, Ellen långt hår :)


/M

.

Känner mig helt tom. Jag är helt slut i huvudet och trött i kroppen.
Jag är trött på dig, dig och framförallt dig!
Funderar på att dra täcket över huvudet och slippa se skiten.


Senaste tiden har jag tänkt på hur mycket tasiga människor det finns i världen. Varje dag, till eller från praktiken, så möter jag en trasig människa. Vissa har trasiga ben, andra har trasiga armar och endel ser bara så ledsna ut. Trasigt. Precis som jag känner mig idag.

Idag är jag ledig från praktiken. Som vanligt så började min lediga dag med städning, inte roligt men mycket nödvändigt. Sen blev det frulle och lite tjaffs med övriga i familjen om att jag är trött på att få göra allt själv. Och nu sitter jag vid datorn och funderar på om jag ska sälja den kanske? Den tillför inte så mycket bra i mitt liv just nu, blir mest bara ledsen. Fast jag behöver den ju när jag ska plugga.

Ikväll är det träning. Lite nervös eftersom att jag inte var med förra gången och missade ganska mycket. Men det går nog bra. Ska bli skönt att träna igen! Vet dock inte hur vi kommer dit riktigt. Beror på om bilen vill funka eller inte. Det märker vi.


Vidriga människa


PUSS på träning med Ellie idag.
PRUTT på att jag är sliten och allmänt trött på det mesta.

/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0