.

Idag är ännu en dag och igår va också en och troligen blir det en imorgon också.

Har ni tänkt på hur trött man kan bli på folk?

Jag förstår inte hur vissa orkar tjaffsa om allt, och då menar jag verkligen ALLT! Och varför folk som inte ens har med saken att göra ska lägga sig i? varför? Jag förstår inte meningen med det..
Hur svårt kan det vara att prata med varandra och lösa problemet som vuxna människor? Som det är just nu ska skulle man ju kunna tro att de inte är äldre än 14. Skärpning!



Har varit väldigt seg senaste dagarna. Känner att jag sover lite för lite, det måste vi ändra på.

Igår skulle ju jag och Elin rensa ur förrådet. Men det gick ju kanske inte så jätte bra. Det är ju så himla mycket saker där så man vet ju liksom inte vart man ska göra av allt. Men en vacker dag ska jag bli klar med skiten iaf..
Sen på kvällen så åkte vi hem till Robins syssling i tberga. Det var lika trevligt som vanligt. Hennes ungar är ju de sötaste! Sen efter det så åkte jag och knutte hem till Lisa och satt och myste en stund :) Sen kom robin och hämtade oss och vi åkte hem och sov.
Idag har jag först sovit halva dagen. Sen har jag plockat lite här hemma och bakat kokostosca med mandlar, gott! Sen tog jag med Bimbo och min systers hund, Frank, till gripsholmsparken för att träna. Nelly kom och hjälpte mig att träna. Hon tog Bimbo, vilket Bimbo tyckte var jätte kul! Speciellt kurragömman, det är ju en av hennes favoriter ;)
Sen när jag kom hem så gick jag och lämnade Frank hemma hos sig, vilket han tyckte var jätte kul! Träningen gillade han inte direkt, det där med lydnad är inte riktigt hans grej verkar det som. Men det ska vi nog ändra på! Ska försöka ta honom en liten stund varje dag så kanske han blir lite lugnare sen.
Sen kom Corinne hem till mig för att jag skulle klippa henne. Men eftersom att jag inte har mina saxar hemma så sket vi i det och så gjorde vi bara lite inpackning och så plockade jag hennes ögonbryn.
Och nu sitter jag här i soffan och glor. Borde kanske ta hand om disken i köket, men jag orkar inte riktigt än..
Ska samla mina krafter lite och sen ta tag i det och laga mat!



Men först en promenad med hundarna i regnet.



PUSS på att imorgon kommer min kusin!
PRUTT på att man måste gå ut i regnet!


/M

.

Usch, idag saknar jag min Raya nått enormt! Känns jätte jobbigt att hon inte är här.
Det blev så tomt när hon försvann. Ingen som springer efter mig och är i vägen när jag plockar med saker. Ingen som hoppar upp på diskbänken och vill dricka när man sätter på kranen. Ingen som står och kraffsar på dörren när jag är på toa. Ingen som kommer med sina kärleksfulla puffar med blöt nos när man sitter och tittar på tv..
Åh, jag saknar henne så mycket..

annars så har det inte hänt ett skit idag. klockan är lite över 16 och jag har knappt dragit mig ur sängen. Jag är så trött idag! Skulle vilja sova bort hela dagen. Men det går ju inte.
Hanen är och handlar nu, men så fort han kommer hem så ska vi sätta fart med städningen så att den blir klar idag. Fast det har jag svårt att tro att den blir. Jompa ska iaf vara här och ta hand om knutten så länge.

Nu piper min son :)


PUSS på att det kanske blir klart idag!
PRUTT på att jag är så slö!


/M

.

Idag har varit en riktig skit dag!
Det började med att jag vaknade och va så himla trött eftersom att jag inte sov nått på natten knappt, men jag va ju tvungen att gå upp iaf eftersom att jag skulle ner på stan och fika med de andra mamorna i mammagruppen. Det va trevligt som vanligt. Den nya bebisen va såå söt. Nellie heter hon och gud va mycket hår hon hade! Hon fick väl allt eftersom att våran lilla nutt inte fick nått ;)
Hur som helst så kom Elin ner på stan sen och vi tog också en fika och diskuterade alla världsliga problem..
Sen tog vi en promenad hem, min rygg gjorde så jävla ont så jag ville spy.. Men eftersom att man är kvinna och inte mes så gnäller man ju inte ;) Sen när vi kom hem så skulle jag ställa in barnvagnen och då har jag ju självklart tappat nyckelfan någonstans. Robin fick åka ner på stan och kolla på de ställen där jag varit, vilket endast var på fiket typ, men han hittade den inte. Så nu står vagnen i hallen, inte poppis.
Sen va jag så himla trött så jag började känna av att jag skulle få migrän, så jag gick och la mig en stund. Vaknade efter en timma eller två och kände att jag hade sovit bort hela dagen. Tid som jag verkligen hade velat haft till att städa eftersom att mitt "hem" ser ut som en jävla knarkarkvart..
Jag tog iaf hand om disken och sen hann jag inte mer efetrsom att min älskade lilla son bestämde sig för att skrika hela kvällen..

Nu är jag extremt trött, ledsen och arg...


PUSS på fläder sorbet.
PRUTT på att jag är trött på allt.

/M

.

Igår var en väldigt händelserik dag!

Det började med att jag och Teodor tog en promenad till BVC för en liten koll och han växer ju så det knakar min lilla :)
3605 g och 53,3 cm! Tycker att han har blivit jätte stor nu på tre veckor.
Efter BVC så tog vi en promenad hem till Christine som är hemma över helgen. Det va jätte mysigt, har saknat henne!
Sen gick vi hem och gjorde oss iordning lite och Ellie kom hit.
Sen bar det av hem till Sandra och Robba för lite partaj :) Teodor fick följa med eftersom att Robin var jätte sjuk o blev yr så fort han ställde sig upp. Så nu har min lilla knutt varit på sin första fest, och kvällen till ära så hade han ju självklart på sig boddyn med slipstryck! Han var såå stilig min lilla hane <3

Eftersom att jag hade honom med mig så blev vi inte kvar så länge. Vi tog bussen hem och Ellie följde med oss för att bli hämtad här. När vi kom hem så satte vi oss utanför porten en stund eftersom att det var så varmt och då efter ett tag så blev det världens cirkus här ute! Massa små kids som tyckte att det var jätte nödvändigt att bråka och så kom det två polisbilar och tog massa folk. Och när de skulle åka iväg så sprang någon fram och öppnade bakdörren på polisbilen och släppte ut de som satt där och så sprang dem och polisen sprang efter..
Mycket underhållande måste jag säga..

Senare sen på kvällen så började jag känna mig jätte hängig och under natten blev även Teodor sjuk, så nu är hela familjen sjuklingar här. Mindre kul.

Men vi trotsade förkylningen iaf och så kom Robins föräldrar och hans syster och hälsade på. det var trevligt, fast jag känner ju att jag hade kunnat vara lite mer social och trevlig, men är man sjuk så är man.
Sen har jag försökt fylla i alla  papper till försäkringskassan, vilket man kan bli lite lätt galen av minst sagt.. Ska försöka ringa runt lite och fixa allt på måndag istället.
Sen på kvällen så trotsade jag och Teodor våra förkylningar ännu en gång och tog en promenad till affären och handlade lite gott och andra nödvändiga saker, som alvedon och nässpray till exempel ;)
Och nu har jag precis ätit lite kvällsmat och sitter och slöar i soffan. Väntar på att hanen ska komma hem och mysa med mig <3 Just nu är han och kör sin syster.


Nu ska jag gå och pussa på min knutt lite <3


PUSS
på att jag är duktig och promenerar varje dag!
PRUTT på förkylningar!


/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0