.

Idag är jag helt underbart slut i kroppen. Kan knappt skriva för att jag är så trött. Men några rader ska det väl bli innan jag somnar.

Dagen började med några koppar kaffe och mys med familjen. Sen tog jag en promenad ner till stan och träffade Johanna och Annelie från familjegruppen. så gick vi och handlade lite saker som jag och Johanna behöver nu när vi ska köra detoxen som vi börjar med imorgon. Sen gick jag upp till mammas jobb och hälsade på. Många som ville se lilla knutten där och han var trevlig och log mot alla :)
Sen tog vi sälskap med mamma hem. Mamma fick bevisa att hon är världens starkaste mormor genom att knuffa barnvagnen upp för alla backar. haha!
Sen när jag kom hem så fick jag en jätte fin överaskning. Min hane hade städat här hemma och gjort jätte fint. Blev jätte glad eftersom att jag bara hade bett honom om att plocka ur diskmaskinen så att jag kunde plocka i den sen när jag kom hem. Och så hade jag ju planerat att damma och dammsuga. Men det slapp jag ju :)
Sen kom Ellen hit och vi satte i lite slingor på henne. Så nu har hon lite mer på sidorna också.
Sen när vi var klara med det så tog jag och storasyster våra träningssaker och gick till badhuset och gymmade. Super skönt! Va helt skakig i kroppen sen när jag kom hem. Precis som det ska vara ;)


Imorgon börjar vi asso med detoxen. Ska bli spännande att se hur det kommer gå. Fast jag tror att jag kommer lyckas väldigt bra med att hålla mig till den, jag har ju sett fram emot det så länge nu. Och sen så vet jag ju hur glad jag kommer bli sen när jag ser resultatet av den! Äntligen ska allt överflödigt bort!
Sen har jag hela dagen fullbokad. Efter morgondrinken så ska jag och syster ta oss till badet igen. Sen så blir det hem och äta lite och mysa med mina hanar. Sen vid ett så ska jag iväg till öppnaförskolan och leka lite och sen efter detv så blir det en kväll på jobbet! känns som en bra dag det med :)


Nu ska jag sussa så att jag orkar upp imorgon :)



PUSS på min hane ♥
PRUTT på att mitt knä gör ajaj igen..


/M

.

Idag var det ju min tur att ta morgonpasset. Asso jag måste verkligen lära mig att gå och lägga mig tidigare! Därför så ska jag lägga mig så fort jag har skrivit klart det här! Det är verkligen inte kul att gå upp "tidigt" när man går och lägger sig så där sent!
Jag spenderade iaf morgonen med min lilla knutt i soffan. Vi lekte och myste några timmar till det var dags för honom att sova en stund.  Då vaknade Robin och jag gjorde mig i ordning lite.
Sen när knutt vaknade så tog vi en promenad till kronhallen och handlade lite. Men inne på kronhallen så gick ju självklart vagnen sönder. Min vanliga tur! Suck. Så jag ringde iaf till Elin och Fiwa och de kom och hjälpte mig så att jag fick med mig allt hem till Jesper. Och som tur var så kunde Jesper då laga vagnen. *pustar ut..
Sen så åt vi lite frukost tillsammans hos Jesper. fast för mig blev det ju lunch. Men det var mysigt iaf. mycket skratt.
Sen så tog jag min bebis och min hund och så gick vi hem igen.
Sen kom Ellie och lämnade lite kläder och sa hejdå.
Usch vad jobbigt det kändes. hade gråten i halsen, men släpte inte ut det förrän hon hade gått. kände att jag inte ville göra det svårare än det redan var. Skriver mer om det imorgon när jag har smält det lite..

Sen har jag suttit och spelat ganska mycket ikväll. Vanessa visade mig en spelsida förra veckan. Och den är riktigt rolig! Just nu håller jag bara på att öva mig lite. Men sen är ju meningen att jag ska sätta in pengar på kontot också så att jag kanske kan spela ihop en liten slant så att man kan köpa nått fint eller kanske göra nått kul.. Betala räkningar kanske? LOL.


Nu är det nog dags att krypa ner i sängen.
lång dag som väntar imorgon :)


PUSS på att Ellie åker till NY
PRUTT på att NY är långt bort!







Sminkningen jag gjorde på Fiwa.
Ursäkta dåliga mobilbilder ;)


/M

.

Lördag. Idag har det inte hänt något speciellt egentligen. Jag sov till halv ett. Då gick jag upp och drack massa kaffe! Sen efter en låång stund så gjorde jag mig iordning och Ellie kom förbi en stund. Sen kom Elin och fiwa också och vi gjorde oss i ordning och gick ner till Jesper. Jag gjorde en sminkning på Fiwa som jag blev ganska nöjd med. Lägger upp bild på den imorgon för jag orkar inte koppla in mobilen just nu.
Men iaf. Hemma hos Jesper var det tyvärr aptråkigt! Bara för att jag var för trött. Jag borde inte gå ut när jag är så trött. Så när Elin och Fiwa skulle gå ut så gick jag hem.
Hem till min underbara hane och son ♥

Igår var det jobbafton. Det var trevligt. Dock så känner man ju spänningarna när man kommer in i byggnaden. Det är jobbigt nu med alla nerdragningar osv. Många som inte vet om de får vara kvar eller inte. Och många som får dubbla besked. Usch så jobbigt det måste vara. Jag skulle bli så irriterad. Ibland är det skönt att vara vikarie ;)


Jag har gått ner 2kg senaste veckan :) Känns bra! Och bara genom att jag och Vanessa har varit duktiga och gått minst en timma varje dag! Ser så mycket fram emot att börja med detoxen nu! Ska köpa saker till den imorgon. Och sen är det bara att köra på måndag :)


Nu ska jag krypa ner i sängen med min hane ♥


PUSS på att Elin och Fiwa är mongon!
PRUTT på att jag var trött och sur!


/M

.

Sitter hos Vanessa nu. Vi har precis badat hundarna och nu håller vi (vanessa) på att torka dem.

Gud så skönt jag sov i natt! Helt underbart! Den där promenaden igår gjorde verkligen susen tror jag. 2,5 timmar va vi ute och gick. Riktigt skönt. Och konstigt nog så har jag ingen träningsvärk idag.. Trodde att jag skulle ha massor.
Så jag somnade iaf som en stock igår. Sen sov jag till två idag.
Då kom robin in och lämnade knutt till mig. Och korkad som jag är så somnade jag ju om och vaknade några minuter senare av att knutt hade krypit iväg och hängde med halva kroppen utanför sängen. Snacka om PANIK! Jag flög upp och tog upp honom. Tänk om han hade ramlat! Usch! Det ska jag aldrig göra om igen!

Iaf. Sen när jag hade vaknat och så så gick jag en promenad med Vanessa, hundar, knutt och Michelle. Michelle hade med sig sin pulka, så vi gick till höglunda så hon fick åka lite. Och så fick hundarna springa lösa också. Baloos glädjeskutt över att få vara lös var nog något av det roligaste jag sett! Nästa gång ska jag filma det! Haha!
Sen gick jag hem och lagade lite mat. Sen efter maten så tog jag med mig knutt och gick till grannen en stund. Det var trevligt. Nästa gång får det bli lite tidigare så lillan kan vara med också. Hon är ju så söt! Längtar tills Teodor blir större så att de kan leka :)


Nu ska jag och Vanessa fixa lite med datorn här..


PUSS på min hane <3
PRUTT på att det är min tur att gå upp tidigt imorn..



Jag vill ha långt hår igen!!

/M

.

hmm. jag började skriva ett långt inlägg imorse. Men som tur var så hann jag inte publicera det, utan suddade ut allt. Och så hann jag bli på lite bättre humör nu innan jag satte mig och skrev på nytt!
Fast det är väl inte så konstigt att jag inte var på så bra humör imorse eftersom att jag bara sov två timmar under natten. Och då inte i streck.
Jag vet inte vad det var med mig. Jag kunde verkligen inte somna. Fast jag var så trött att jag knappt orkade hålla ögonen öppna.. Första gången somnade jag tjugo över sex. Sen vaknade Knutt fem i sju, upp och mata, byta, natta om. Sen kunde jag inte somna igen.. Lyckades somna om visd nio och blev väckt av Robin halv elva. Då var han sur på att jag hade somnat i soffan.. Och då blev jag jätte sur.
Men sen, efter några timmar och många koppar kaffe, så lyckades jag vakna till och så åkte vi iväg på föräldragruppen iaf. Det är så mysigt med alla bebisar där :)
Nu har vi nyss kommit hem. Sitter och väntar på att Robin ska komma hem igen så att jag och Vanessa kan ta de fyrbenta och gå långpromenad. Skönt!


Igår va man singel då. trevligt! vi riktigt njöt av våran dag som singlar här hemma. Jag genom att sitta och göra alla dopinbjudningar och Robin genom att spela. Och sen på kvällen där så fick vi besök också. Ellen kom och jag fixade hennes hår. Och så kom Jessica och passade hundar och barn och lekte skvallertanter med oss, haha! Och så kom Christoffer och Nicke också, fast de satt ju självklart i soffan med Robin ;)
Men jag undrar lite vem det var som ändrade min status.. har inte orkat kolla upp det än. Får se om jag orkar sen. Inte ens jobbigt att kolla, men jag är lat ;)


Nu tycker jag att Robin får ta att komma hem igen så att vi kan gå!



PUSS på att dagen blev bra iaf.
PRUTT på att inte kunna sova.


/M

.

Sitter hemma hos Kenny och Vanessa. Gick hit efter jobbet eftersom att Robin och Knutt var här. Men nu är jag jätte trött och skulle vilja sova. Men det vill tydligen inte min hane eftersom att han sitter och spelar. Fast nu kom han :) Då får han gå och hämta bilen! Zzzz...
Jobbkvällen gick jätte bra. Allt var lugnt och fint på jobbet. Hann till och med göra all nattstädning innan nattpersonalen kom. Så duktiga var vi :)


Nu känner jag att jag inte kan hålla ögonen rakt längre.
Trött.
PUSS på en bra jobbdag.
PRUTT på att min hane inte hade hängt tvätten..
/M

.

Har sovit riktigt bra i natt till och från :) Teodor vaknade dock två gånger.. Han som aldrig brukar vakna. Men det var riktigt skönt att sova iaf. Men jag längtar ändå tills jag kommer hem ikväll och får krypa ner igen. Måste verkligen börja somna lite tidigare.
Igår hade jag verkligen inte tid att somna tidigare. Låg här i sängen och kollade upp massa saker som jag är tvungen att veta snart. Vad jag behöver köpa osv. Och sen kollade jag upp så mycket info om det som jag kunde, så att jag vet hur jag ska göra om något går snett. Fast jag ska läsa på lite mer också, så att det verkligen sitter sen.


Idag är det kvällsjobb på Norris som gäller. Lär väl få gräva mig fram dit med tanke på hur mycket snö det är ute, och det kommer fortfarande mer. Men det är bra, då kan vi åka pulka :)


Åh, jag längtar så sjukt mycket till helgen! Jag vill verkligen sätta igång nu! Bli av med mina sista kilon och få tillbaka min kropp. Känns så skönt att jag är så motiverad. Det enda som känns lite halvt är vattnet. Men det ska nog funka på nått sätt!


Nu blir det lite kaffe och en dusch!


PUSS
på snö :)
PRUTT på tigermagen!




Löööööv ;)



/M

.

Den här dagen gick riktigt fort.
Elin och Vanessa kom hit och jagade upp mig ur sängen, sen tog vi en promenad i ekensberg och sen gick vi till affären och handlade lite och sen hem till oss och lagade mat. Raggmunkar blev det, sjukt gott :)
Sen färgade vi Elins hår en gång till. Den här gången blev det riktigt bra. Har tyvärr inga bilder på det än, men får väl ta en och lägga upp sen ;)
Sen när alla hade gått hem så la jag mig med knutt i soffan och han somnade i min famn ♥ Så mysigt! Jag har verkligen saknat det! Men nu funkar det ju igen när han har lärt sig att somna tidigare på kvällarna.


Idag skulle killarna här ha satt upp alla hyllor och så. Men det gick ju inte riktigt. Måste köpa nya borrar imorgon. De som jag köpte till Robin i julklapp va visst inte så bra. De gick sönder :P Så det blev inga hyllor idag heller. Men det får bli senare i veckan istället. Fick ju iaf upp lampan i knutts rum.


Jag Elin och Vanessa konstaterade idag att det troligen är 9 veckor kvar och sen smäller det. Det ni! Hoppas det, det vore kul! Vanessa lovade att vara med också, så det kommer nog att gå bra :) Håller alla tummar och tår!



Nu ska jag borsta alla mina nutter och sen krypa ner i sängen med min hane ♥


PUSS på att jag känner mig lugn.
PRUTT på att jag saknar min Raya fruktansvärt mycket!


 

Naturligt och bra !

 

/M

.

Det är ju sjukt det här. Jag måste verkligen komma på andra tankar snart så jag får sova lite. Känner mig som en zombie. Helt slut! Frågan är ju bara hur jag ska kunna komma på andra tankar när "det" stör hela tiden. Börjar bli riktigt rädd.. Kanske ska ringa till henne som Elin tipsade om..


Igår var en bra dag. Först så var jag knutt och Elin hos mormor och åt lunch. Kusinvitamin var också där :) Mysigt var det. Sen kom Robin och hämtade oss och vi åkte hem hit och städade. Helt underbart att få det gjort! Fast måste fortfarande damsuga en  gång till och sen torka golven. Men det ligger iaf inte saker överallt.
Nästa gång jag rensar ur förrådet ska jag försöka vara lite mer organiserad så att det inte blir så där igen!
Sen när vi hade städat klart så kom Ellen och Jessica. Vi skulle ha satt i Ellens hår då, men sen kom vi fram till att vi var för trötta så vi ska göra det på tisdag istället ;) Sen kom min hane hem med Nico och Carl. Och de gjorde sig klara och drog iväg.
Sen satte jag och Elin oss och kollade på film och sen ringde vi till Vanessa genom FB och satt med henne hela kvällen :)


I förrigår var jag också med Elin. Efter att ha tagit en lång promenad med Vanessa och hundarna så hamnade vi hemma hos mig. Vi satt hela kvällen och fixade ögonbryn, naglar, gjorde ansiktsmask och tog massa fula kort :) Sjukt kul var det :)


Nehe, nu ska jag nog ta lite kaffe och försöka vakna så att jag kommer upp någon gång så vi kan gå ut.
Dagens äventyr blir en PW i ekensberg.



PUSS på att jag har världens bästa syster ♥
PRUTT på "det"



Systerystrar♥                                                    AnAnanas ♥

 

/M

 

.

Herregud vilken natt! Asso Jag ska verkligen inte se vissa filmer och sen blir jätte trött. Det funkar liksom inte i mitt huvud.
Robin var iväg och spelade med Kenny. Så jag satt hemma i soffan, knaprade på mina morrötter, paprika och selleri och hade mysigt. Det är ju bara det att jag är ju väldigt mörkrädd, så jag kunde inte somna. Och ju mer trött jag blev desto räddare blev jag. Klockan tre ringde jag till Robin i panik och sa att han var tvungen att komma hem. Och han sa att han bara skulle spela klart den där omgången. Precis när han sa det så hörde jag konstiga ljud och fick sån himla panik! Väckte Knutt, klädde på honom varma kläder. La filtar om honom och gick ut och satte mig och väntade på Robin...
Vet att det är en så sjuk sak att göra. Men jag va så jävla rädd! Speciellt eftersom att Tinken var så konstig.
Hade nog varit lättare om vi haft hundarna hemma också. Då hade jag nog till och med kunnat sova.
Men herre gud, ibland är jag fan dum i huvudet ;)


Idag  har jag taggat som bara den! Har bestämt mig för att köra detoxen nästa vecka! Så fort Johanna kommer hem från värmland så ska vi köra tillsammans. Äntligen ska jag tappa mina sista kilon! Men redan idag ska jag gå en långpromenad och köpa alla saker jag behöver till den. (alla saker som inte är ätbara) Hoppas att Vanessa har vaknat ordentligt så att hon vill följa med bara. Blir ju lite roligare då. Inge kul att gå själv!


Jaa just det! Eftersom att hemligheten nu är ute till alla som det var jobbigt att berätta för så kan jag ju skriva ut det här nu :) Min lillasyster har en flickvän :D
Vet dock inte om de är helt tillsammans än, men det borde de vara nu. De beter sig som det iaf, så vi säger det!
Det är bara det att min lillasyster är ett mongo när det gäller det här :P Hon får typ hjärnsläpp hela tiden och vet inte vad hon ska säga. Hon blir typ helt frånvarande och bara ler så fort hon får ett gulligt sms, och så kan det enda hon får fram vara "OK".. Och sen kommer hon på¨vad hon har skrivit och får typ panik ! Haha!
Kärlek asso ♥
Längesenjagsåghennesålycklig♥

Elin, jag fick just brunsås på tröjan....


PUSS på sångstunder.
PRUTT på att jag tydligen är sjuk i huvudet :P


/M

.

Ibland känns livet så segt. Och idag är en sån dag. Känns som att hela dagen bara har segat sig förbi. Men jag har fått ganska mycket gjort iaf. Nu ska jag bara hämta upp tvätten och bära ner det sista till förrådet så får det räcka för idag. Måste ju ha något att pyssla med imorgon också ;)

Idag ska jag sova tidigt har jag bestämt. Har varit så dålig på det sista tiden. Även om knutt somnat tidigt så har vi varit vakna jätte sent. Men det ska vi nog ändra på nu!

Känns riktigt tomt här hemma utan hundarna! Tulle är ju hos Robins pappa och Elin kom förut och ville låna Bimbo, vilket hon fick. Så vi har inga hundar hemma nu. Känns tomt. Men idag kan det vara ganska skönt utan hundar med tanke på vädret ;) Och så har jag haft mer tid till att plocka med allt annat!

Nehe. Om man kanske skulle ta en promenad till coop och köpa lite morötter kanske? Gott gott!


PUSS på att vi har fått massa gjort här hemma.
PRUTT på bruttan!




Kände att jag var tvungen att lägga upp den, den är ju så söt ;) haha!


/M

.

Sitter hemma hos Kenny och Vanessa nu. Supertrött och håller på att somna. Men tänker att killarna kanske kan få spela klart först innan vi går hem.
Jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera mig här. Men jag hinner verkligen inte. Och när jag väl har en stund över så är jag för trött för att orka.
Senaste tiden har jag jobbar väldigt mycket, så jag har typ blivit lite utbränd känns det som. Helt slut i kroppen. Och speciellt eftersom att det inte har blivit så mycket sovande heller. Knutt har ju somnat så sent på nätterna. Men nu har det iaf blivit lite bättre. Vi har börjat lägga honom och så får han skrika tills han somnar. (Fast vi tar upp honom och lugnar honom var 5-10 min) Och det funkar faktiskt, som tur är.
Men sen så är ju jag och Robin ganska så värdelösa på att gå och lägga oss i tid iaf, så det blir ändå inte så mycket sömn. Men vi ska väl försöka bli bättre på det också.
Just nu är det kaos hemma! Och jag skojar inte, verkligen kaos! Jag har börjat rensa ur förrådet osv, så det står kartonger och saker överallt hemma. Och jag är för trött för att fixa det. Så jag tar lite varje dag. Någon dag blir det väl klart (ELLER?!). Just nu känner jag att jag inte orkar bry mig.
Jaha, jul och nyår då. Det var helt ok. Jag jobbade dock. kände att jag kunde göra det eftersom att jag planerar att vara ledig sen alla jular några år framåt. Måste bara komma ihåg att spara mammadagar till det!
Iaf, tillbaka till ämnet. Julafton så kom Robins pappa, Vicky, Jimmy och Sassie hem till oss och åt mat. Sen åkte jag och jobbade. Jobbade med Sandra (ej syster) på björken, vilket var väldigt trevligt. Sen efter jobbet så kom Robin och Teodor och hämtade mig så åkte vi hem till Robins pappa och firade lite till.
Nyår jobbade jag natt med Lena, vilket var lika katastrof som vanligt ;) Mycket kul! Dock så var det nog en av de värsta jobbhelgerna jag varit med om, jag har nog aldrig varit så fet efter att ha jobbat en helg! Våra snälla chefer hade ju köpt massa gott till oss, ostar och kex, så man var ju tvungen att äta! Haha!
Teodor har börjat få smaka på saker nu. Lite gröt, potatismos, banan mm. Han är så söt när han äter ♥
Potatismos är favoriten, den kan han äta hur mycket som helst av. Men bananen var inte allt för uppskattad.
Ska lägga upp en liten video på honom någon dag när han äter. Han äter ju med hela ansiktet!
Sen har vi planerat dop också. Den 18/2 blir det. Och om alla kommer som vi bjuder så blir vi nästan 70 pers! Galet! Men trevligt :)
Nu blev det väldans långt, men det blir väl så när man inte har skrivit på ett tag.
Nu ska jag ta min hane i tassen och traska hem ♥
PUSS på babymassage imorgon ♥
PRUTT på att jag inte får skriva om det hemliga!
/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0