.

Hej hej.. igen.

Det är ju sådär lagom att det alltid tar 100 år mellan varje gång jag skriver.

Just nu har jag ju inget internet hemma heller och det gör ju inte saken lättare. vill ju liksom inte sitta och skriva från mobilen heller, kan bli LITE jobbigt.

Just nu känna allt så konstigt. Det händer så mycket men ändå känns det som att jag befinner mig i en tid i livet då det inte händer nått igen..
Vi har ju nyss flyttat, vi håller på att få nya tapeter, jag jobbar, jag pluggar och massa saker händer hela tiden. Och ändå så har jag den där ångestkänslan av att det inte händer något.. Kanske för att jag är för ivrig och vill att allt ska hända på en gång?

Eller så vet jag exakt vad det är?

LOL



Hade nyss praktik också. Sämsta jävla praktiken någonsin! Kändes som att jag slösade fyra veckor av mitt liv och massa pengar på att inte göra ett skit! Fast mycket skit fick jag ju höra, och det är ju alltid roande. Jag bara älskar hur folk ens orkar lägga energi på att snacka så mycket skit och gnälla på allt och alla hela tiden! Eller?


Nu ska jag plugga det sista i barn o ungdomssjukvården så jag slipper den sen!



En annan dag ska jag behandla dig exakt likadant, och jag ska njuta av det :)



PUSS på en super helg!
PRUTT på att jag är så trött!



/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0