.

Hello igen. inte skrivit på ett tag nu. Dels för att vi inte har haft internet på datorn. Av någon anledning så hittade den inte nätet.. Och sen för att jag kanske inte har haft så mycket att skriva om.

Livet flyter på som vanligt, sova äta jobba. Inte så mycket mer. Men senaste dagarna har jag börjat mått bättre, super skönt! Har orkat tagit tag i lite saker och börjat få ordning här.
Nu är det bara utslagen som ska bort. Men ska till vårdcentralen idag och fixa det. Hoppas att jag får nått för det :)


Nu ska jag duscha och sen ner på stan och shoppa med mamma :) Min lilla mamma <3



PUSS på min super fina hane <3
PRUTT på utslag!



/M

.

Har legat i sängen hela dagen. Är så sjukt yr och jätte trött. Hoppas det ger med sig snart så jag kan börja få en vardag igen. Bara att kunna gå ut med hundarna vore ju skönt liksom.

Nu ska jag försöka ta mig upp...


PUSS på min lilla familj <3
PRUTT på att må bajs!


/M

.

Usch, idag mår jag inte bra. Känner mig stressad också. Börjar jobba om en timme och måste hinna laga mat innan. Men jag kommer inte riktigt upp ur sängen..


Ikvällen på jobbet igår va bra. Mådde lite dåligt, mest yrsel, så va tvungen att sitta en del. Men det va väl för att jag inte hade stödstrumporna på mig. Haha känner mig gammal! Men dem behövs ju så..

Ikväll ska jag jobba med syster :) alltid lika kul! Hoppas på en lugn kväll.


Nu ska jag försöka komma upp!


PUSS på jobbmed syster.
PRUTT på att jag glömde mina kitty lurar på ICA!


/M

.

Ligger och väntar på att frukosten ska bli klar. Robin har bröden i ugnen, hoppas de är klara snart :)

Efter frukosten tänker jag sätta lite fart på älsklingen så vi får nått gjort innan jag ska och jobba. Måste verkligen fixa tvätten och städa lite. Kanske hinner med en promenad med hundarna också. Eller så kanske hanen kan följa mig en bit till jobbet med dem :)

Det gick bra att jobba igår. Först va det lite segt, huvudvärken va jätte jobbig. Men jag tog en liten rast och gick en sväng och köpte tuggummin (stavas?), sen blev det mycket bättre. Och då gick kvällen jätte fort.
Hoppas att den här kvällen går lika fort. Fast jag funderar iofs på att stanna kvar på jobbet och kolla klart på melodifestivalen innan jag går hem. Men det beror ju på hur jag mår.


Nu ska jag kolla hur det går för älskling :)



PUSS på att hanen gör frukost.
PRUTT på all tvätt.


/M

.

Jag blir galen på den här huvudvärken. Måste verkligen gå och fixa nacken snart. Ska nog fråga mamma om jag kan få det av henne i födelsedagspresent. Av pappa ska jag ju få ett voffeljärn! Har velat haft det så länge, men orkar inte lägga ut pengar på det själv. Alla är ju så dyra..


Igår jobbade jag ju kväll. Va ganska sköt att börja alla dessa jobb dagar med en kort kväll 16-20 bara. Men det va ändå ansträngande märkte jag. Är så trött nu för tiden.
Illamåendet har iaf börjat lagt sig lite. Jag spyr fortfarande mycket iofs..


Nu säger hanen att vi ska sätta oss på balkongen i solen och mysa :)


PUSS på min hane <3
PRUTT på stela nackar.


/M

.

Har inte skrivit på ett tag nu. Har verkligen inte haft någon ork.

Igår sov jag hela dagen typ och sen åkte jag hem till Lisa en stund på kvällen. Mysigt va det :)
Så skönt att komma ut lite!

Ikväll är det jobb som gäller. En kort kväll 16-20. Skönt att börja med det eftersom att jag jobbar hela helgen sen också. Ser fram emot det även om jag vet att jag kommer vara helt slut sen. Bara söndagen som kan bli riktigt jobbig, då jobbar jag morgon. Vi får se hur det går. Eller om det kanske finns någon som vill byta med mig? Vi får se.


Nu ska jag laga lite lunch och sen ta en dusch.



PUSS
på ostbågar.
PRUTT på att vara trött.


/M

.

Mår verkligen inte bra idag. Kommer inte ur sängen. så fort jag ställer mig upp mår jag jätte illa, blir yr och kallsvettas. Nu har jag ätit ett äpple iaf, hoppas att det blir lite bättre av det.

Igår kväll mådde jag också helt hemskt. Kände mig allmänt svag och spydde som en gris.
Hoppas det här går över snart. Det kändes ju ett tag som att det blev lite bättre, men nu känns det ju som att det bara blir värre igen.. Hoppas inte det. Blir så jobbigt att jobba när man mår dåligt.


Gud vad sugen jag blev på godis nu.. Konstigt nog med tanke på hur illa jag mår..

Måste upp och kolla om vi har nått..


PUSS på att min hane är bra.
PRUTT på att må dåligt.


/M

.

Ligger i sängen och har nyss vaknat. Men det känns som att jag inte har sovit alls. Har vaknat flera gånger under natten av att jag har haft ont i huvudet, sjukt jobbigt. Måste gå och knäcka till nacken snart så jag blir av med det. Är jätte stel från att vi va i motala och jag somnade i bilen.

Jobbet igår gick helt OK. Dock mådde jag ganska illa, men det börjar jag ju bli van vid. Det va skönt att komma hem sen efter och bara ta det lugnt. Spelade lite monsters med älskling innan det var dags att sova också. Mysigt :)
Fast vi klarade inte den där jävla banan igår heller.. Får försöka idag igen. haha.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Tänker nog inte planeraa in nått. Känner att jag behöver vila.
Men kanske tar en långpromenad med hundarna i det fina vädret. Solen skiner ju :)


Nu ska jag äta frulle!


PUSS på solen.
PRUTT på ajaj huvud.


/M

.

Natten på jobbet var lugn. Bara jag som hade det extremt jobbigt med illamåendet så jag skjöt upp städningen lite länge tycker jag. Men jag hann ju.

Sen fick jag inte mycket sömn nu under dagen. Bemanningen har ringt massa gånger och gett mig pass. Kommer inte ihåg några förutom det imorn så måste logga in och kolla det sen..
Sen så vaknade jag av att de ringde från milko och gratulerade min kära hane för att han hade vunnit deras tävling.
Min hane är allt bra, han vinner alltid såntdär. Det va ju inte länge sen han vann massa chips :)
Sen så har jag vaknat så fort någon har gått i dörren för då hoppar bimbo upp i sängen och skäller.


Nu är Leopold och Valdemar här och spelar. Och om ett tag så ska vi ner till dem och äta middag, min kära syster står och gör potatisgratäng.  :)


Nu ska jag hoppa in i duschen.


PUSS
på älskling.
PRUTT på sömnbrist.


/M

.

Igår fick min underbara hane lära sig en viktig läxa.
Man släpper inte en gravid kvinna lös i en mataffär!! (speciellt inte om hon är hungrig!)

Vi kom därifrån med en varsin pizza, massa olika bullar, gula små tomater (I LOVE), soltorkade tomater, kalkon, massa gott bröd, MASSA glass och läsk :) Just det! Avocado och äpplen som jag kan äta :D (pink lady)
Köpte även potatis så jag kan göra gratäng idag.
Jag ville även köpa grillad kyckling, men då sa han nej... *sur min* (får det nästa gång..)

Och självklart så glömde vi det som vi åkte för att handla, kattmat och hundmat, så de fick ingen mat igår...
Nej bara skoja, vi hade fortfarande lite kvar som de fick :)


Nu ligger jag i sängen och delar ett äpple med bimbo, mys :)
Känner dock att jag börjar svullna upp lite i munnen. Men så länge jag inte får svårt att andas så är det ok!

Har jätte ont i huvudet idag, kommer från nacken. Skulle behöva en massage, får pussa lite på hanen ;)


Nu ska jag göra frulle och sen ut i solen med hundarna.
Solen skiner och jag hör hur snön droppar bort.
UNDERBART!



PUSS på solen!
PRUTT på stela nackar!



/M

.

Sitter och väntar på att vi ska åka och handla. Tycker att jag har väntat väldigt länge nu... Robin sitter och spelar med Leopold. Ger dem 15 min till..

I övrigt så är jag bara jätte trött idag. Har sovit mesta delen utav dagen. Sov inte speciellt bra i natt eftersom att jag spenderade den med att kräkas.. Inte trevligt.
Ont i halsen får man också..

Nu ska jag banka på hanen så vi kommer iväg..


PUSS på rotmos..?
PRUTT på att vänta.


/M

.

Har varit vaken flera timmar men känner mig ändå helt nyvaken. Lite slö idag.

Ska snart sätta igång och torka golv men kände att jag ville skriva lite först.

Helgen va bra, dock så mådde jag ganska illa så kände mig kanske inte som världens trevligaste alla gånger, men men. De vet ju varför så. Det va jätte mysigt hos Elin och Linus. Och gud va gott det va med tacos !!
Sen på söndagen så åkte vi hem och sen på kvällen åkte jag till jobbet för att jobba natten. Det gick jätte bra. Dock sprang jag och spydde ganska mycket, det va ju inte allt för trevligt.
Sen stank det sprit på hela norrgården efter mig! Spritade hela toan med en halv flaska typ, så man blev ju helt hög av alla ångorna! haha!

Igår hände det inte så mycket i mitt lilla liv. Sov typ hela dagen och mådde illa resten. Låg i sängen och kollade på massa dokumentärer på svtplay. Intressant. Fast jag förstår inte riktigt folk som hade sett den om donken som sen sa att de aldrig mer skulle äta där. Det har väl alltid gått till så? Och vill man inte ha gamla burgare så är det ju bara att göra en special beställning ;)


Nu ska jag göra mig klar för att torka golv och åka och shoppa med hanen.
Ska köpa en torkställning, det ni !


PUSS på lediga dagar.
PRUTT på lathet.


/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0