Mat och konstiga buketter?

Skriver några rader för att hålla mig vaken medan jag väntar på att maten ska bli klar.. Så sjukt trött eftersom det inte blev någon sömn i natt..

Mycket konstigt. Min vän får stora blombuketter hemskickade, med kort med konstiga texter och ingen avsändare.. Bara utkörningen till henne kostar 250 kr... Och texterna är verkligen konstiga. Det är inga små buketter heller så hela kalaset går på typ 1000kr. Blomsteraffären tyckte också att det var konstigt. Och telenr som avsändaren lämnar finns inte, mailen är jätte konstig och det är inte många som vet vart hon bor. Hon finns inte på Eniro heller och hennes namn står inte på dörren så det måste ju vara någon som vet vart hon bor eftersom de måste förklara det för budet..

Någon som vet vem det är som skickar de här buketterna?

Sjukling.

Min stackars lilla har blivit sjuk. Han vaknade vid ett i natt och hade 39.8 i temp. Sen har vi varit vakna hela natten, sovit två timmar på morgonen bara. Men Robin är på väg hem så då blir nog allt bra! Han skulle köpa med sig glass.

Håller alla tummar och tår för att det är de sista tänderna som spökar. Har sett att de är på väg upp nu. Fast han är bra hängig. Men det kan ju bero på att han inte sovit också..

Nu sitter vi iaf i soffan, äter lite päron, tittar på Barnkanalen och bara myser <3

Hjärta.

Roligt!

Tog bort de roliga kommentarerna om ölflaskan på bilderna från i lördags. Dels för att de var onödiga men mest för att de var anonymt skrivna. Men fick ju skratta lite iaf :)

Kvällen gick fort idag. Knutt var jätte trött när han kom hem så vi ritade lite, åt middag och sen blev det ett långt bad innan sovdags. Som vanligt blev jag blötare än honom trots att det var han och inte jag som badade. Han är riktigt bra på det där med att skvätta min son :)

Längtar tills imorgon, först en mysmorgon med knutt innan han ska till dagis, sen kommer Robin hem och sen på kvällen ska vi ta fram alla färger så att knutt kan göra en fin tavla till sin morfar som fyller år i helgen :)
Han är så söt när han sitter och ritar. Han tar en penna, målar med den och sen sätter han på locket på den och lägger tillbaka den innan han tar en ny :) låter lite konstigt kanske, men jag blev helt lycklig när jag såg det! Barn i hans ålder brukar inte riktigt göra så ;)

Nu ska jag sova, klockan ringer 04.30...
Tur att jag får lägga mig och sova när de gått till dagis sen!

/M

Idag fyllde min fina bimbo år!
Lite ledsamt att jag inte fick fira henne, men Elin och Emma firade henne från mig och jag har tänkt på henne hela dagen <3

Saknaden.

Sitter i soffan och tänker tillbaka på den mysiga morgonen som jag hade med knutt. Saknar honom sjukt mycket nu när han har varit borta hela dagen. Även om jag har sovit nästan hela dagen och kanske inte märkt så mycket av det så var det sjukt tomt när jag vaknade. Nu vill jag bara att de två närmsta timmarna ska gå riktigt fort så jag får hem honom!

Imorgon kommer Robin tydligen hem också :) skönt! Saknar honom också sjukt mycket! Och på fredag åker vi upp till Sthlm hela familjen. Robin ska jobba och jag och knutt ska vara hos pappa.

Nu har jag så ont så jag bara vill gråta typ.. Men snart kommer min nessa, då får jag gnälla lite :)

Ska försöka få lite gjort..


/M


Han var riktigt trött när jag väckte honom halv sex imorse <3

Hmm.

Så sjukt trött. Har inte orkat skriva på ett tag. Har haft massor att göra och när jag väl haft tid så har jag haft så ont så har inte orkat.

Helgen var bra. Riktigt kul att få göra lite sminkningar till maskeraden, tyvärr blev det inte så mycket bilder på dem dock. Lite tråkigt.
Ellen blev riktigt överraskad när Ellie hoppade fram ur paketet, sjukt kul! :) och jag med alla mina hormoner stortjöt ju såklart ;) haha!

Sen på söndagen så blev jag riktigt arg när jag fick veta att någon på festen hade snott Ellens pengar som hon fick i present. Lågt, riktigt jävla lågt!
Den lilla fittan som tog dem kan ju gå och lämna tillbaka dem, lägg dem i brevlådan eller nått! Har ju svårt att tänka mig att personen i fråga skulle ha så pass mycket stake att den vågar kliva fram och erkänna.. Ynkligt!

Nu ska jag försöka sova lite. Upp snart igen!

Natti natti!

/M

Hoho?

Maaagen!! Vart ääär du? :)

Trött.

Ligger i sängen och väntar på att hanen ska borsta klart sina tänder så vi kan kolla lite serier.

Blev riktigt arg förut idag. Vem tror hon att hon är liksom? Hur tror hon att jag ska reagera? Åh vad trött jag blir..

Nu kom hanen :)

Natti natti

/M

Gårdagen.

Det blev en rätt så spännande dag igår. 
Jag och Vanessa lyckades ju övertala våra hanar att vi skulle åka till ikea, så så fort ungarna slutade dagis och skola så hämtade vi dem och sen bar det av. Vi hann dock bara precis passera sille så blev lilla bilen ledsen, eller kanske arg, för den rök massor. Lyckades ta oss till vagnhärad där vi konstaterade att det var vattenpumpen(?) som var ledsen. -14 ute och snart lika kallt inne i bilen. Mindre soligt och mindre roligt skulle man kunna säga.
Fick massa dunkar från macken som vi fyllde med vatten och sen åkte vi hem till Kennys far. Där gjorde vi en brasa och satt och värmde oss medan killarna tog pappans bil och åkte och hämtade våran i nyköping. Sen bar det av igen!
Det blev lite stressigt uppe på ikea för att vi skulle hinna, men lyckades få med mig allt jag skulle iaf. Nästan. Skulle haft fler barnlås, men de har tydligen slutat med dem som vi har. Hade tagit en månad så hade de tagit slut i hela landet och de ska utgå från sortimentet den 1 feb. Verkar ju lite dumt att ta bort dem om de nu var så populära.
Sen åkte vi iaf till heron och åt. Som den hungriga tjockisen jag är så åt jag ju inte mindre än fyra rätter då.. Mycket skumt. Verkligen tröck i mig! Och ändå så blev jag inte så där illamående som man kan bli.
 
Aja, vi kom iaf upp till ikea, det trodde vi inte där ett tag. Vi var helt säkra på att killarna skulle vilja skita i det när kennys bil gick sönder. Men ibland är de söta :)
 
Nu ska jag få lite massage, behövligt !
Sen ska jag göra så lite som möjligt hela dagen!
 
/M

Världens bästaste.

Jag vet inte hur jag annars skulle beskriva honom, min hane.
Sen jag började få ont så har han verkligen gjort allt han kunnat för att underlätta för mig. Han tar det mesta i hemmet, han lämnar och hämtar sonen på dagis, han sköter allt med sonen hemma, han tar hand om djuren och framförallt så tar han hand om mig.
Han hämtar saker åt mig så jag inte ska behöva resa mig, han masserar mig när jag har ont, han pysslar om mig på så många sätt, målar mina naglar och hjälper mig färga håret.
Måla naglarna tycker han ju är kul eftersom han får göra roliga figurer, men färga håret är inget han gillar direkt. Men han gör det ändå för mig, för han vet att det gör ont att stå för länge och vrida sig i spegeln.
Han tröstar mig när jag är ledsen för att jag känner mig som världens sämsta mamma när jag inte får lyfta min son.

Listan på saker han gör för mig kan göras oändlig. Jag är så otroligt tacksam och glad över att jag har en så bra hane. Just nu har jag svårt att visa det, eftersom jag inte kan göra så mycket för honom, men när allt är över, då ska han få något riktigt fint.

Han är världens bästa livskamrat.
Han är världens bästa far.

Jag älskar min Robin Jakobsson <3

Mycket att göra.

Känner mig lite halvstressad. Ligger i sängen och degar fast jag egentligen har massor att göra. Men jag har så ont och är så slö..
Behöver städa, färga håret, fixa med papper.. Och sen ska vi till bm kl tre. Låter det gå en liten stund till innan jag reser mig. Kan ju dricka klart mitt kaffe iaf.

Min lilla knutt är så söt när han tar kort på sig själv <3

Ajaj.

Det blev en trevlig dag idag. Lite halv seg men det börjar bli en vana.
När knutt slutade dagis vid två så åkte vi och hämtade honom och Vanessa, åkte till affären och köpte fika och sen gick vi till Malin och Alex och fikade och klämde på deras nya vagn. Jag gillade den! Det enda problemet var att handtaget inte gick att sänka.. Det var lite högt. Men vi ska kolla runt lite och hittar vi ingen annan som vi fastnar för så får det nog bli en sån för oss med.
Annars så hände inte så mycket. Vi la lite pussel och snackade skit. Vanessa blev lite frustrerad över all energi som ville ut . Förstår henne, känner samma sak, men idag har jag så himla ont så jag kan inte göra så mycket. Just nu ligger jag i sängen och vill typ gråta för att det gör så ont..
Ska beställa lite saker, sen ska jag sova.

För er som inte vet hur det känns att ha foglossningar, hoppas verkligen att ni aldrig behöver uppleva det.
Det känns ungefär som att höfterna ramlar sönder så fort man rör sig. Som att allt bara krossas och smulas sönder där inne. Och när man haft det så länge som jag har nu så värker det även i alla muskler runt om, upp i ryggen, ner i låren och upp i magen. Svårt att beskriva, men det är hemskt!
Hoppas på lite bättring senare i veckan när jag får min tens ;)

Ställde mig på vågen förut idag, har bara gått upp 5kg, fortfarande långt kvar till 70 kg! Känns underbart eftersom jag gick upp så mycket förra gången.

Nu ska jag sätta mig vid datorn och shoppa!

/M

Måndag.

Ligger i soffan och smuttar på min latte som hanen gjorde åt mig innan han åkte och handlade :)
I natt fick vi sova hela natten. Det var helt underbart att inte vakna av valpskrik! Tog bort tratten och stygnen igår, snacka om glad vovve! Han sprang runt runt i lägenheten med sina syskon en hel timme innan de tillslut deckade i en hög :)

Idag ska jag bara ta det lugnt. Plocka lite i hemmet, färga håret och kanske få bort all tvätt. Teodor är på dagis så jag har ju lite tid för mig själv. Bara hoppas att lilla karatekid håller sig lugn också. Det gör riktigt ont när hon får för sig att sparka mot bäckenet, vilket är väldigt ofta eftersom hon ligger så långt ner.

Nu ska jag kolla vad min nessa ska göra idag. Hon kanske också vill ha en latte ;)


/M

Trött söndag.

Ligger i sängen och känner att jag skulle behöva sova en stund. Ögonen vill inte riktigt hålla sig öppna. Dumma hundar håller oss vakna hela nätterna! Det är Doglas som sitter och skriker i sin bur i ren protest över att han inte får vara med de andra. Och de andra hänger på och skriker lite de med.. Skönt att han får börja vara med de andra imorgon igen när vi tar bort stygnen...

Idag ska jag gå på hockey med lilla pappa :) men först måste jag försöka färga håret lite. Så här kan vi inte ha det. Det är ju typ rosa...


Hittade sjukt söt bild som Emma har tagit :)

Chokladtårta!!

Fredag.

Sådär ja! Nu har jag slagit mig ner i soffan. Och här ska jag sitta de närmaste 20 minuterna tills tvätten är klar.

Idag hade vi en mysig dag på stan, jag och min lilla familj. Det är så roligt nu när Teodor går själv och kollar på allt! Det märks att det är min son, för han tycker det är super kul att shoppa ;)
Nu är vi iaf barnfria hela kvällen. Världens bästaste Vanessa insisterade på att få sno honom och ha honom över natten så vi skulle få lite ensam tid och vi hade inget att säga till om. Så nu ska vi köra en snabbstädning och sen slänga oss i soffan och trycka i oss chokladtårta! Mums!

Vi ska nog aktivera valparna ordentligt också så att de blir riktigt trötta och sover hela natten. Man kan ju bli riktigt trött på deras skrikande ibland, tur att de är så söta ;)

Nu är tvätten klar så bäst att sätta fart!

/M

Doglas.

En pytte hund med en pytte tratt :)

Tjockis!

När man är så tjock och fet som jag är så är det helt okej att vakna klockan sex på morgonen och vara jätte sugen på havregrynsgröt! Och eftersom det är okej så gick jag ju självklart upp och gjorde det. Och när jag ändå var uppe så kunde jag ju lika gärna gå ut med hund också!
Nu sitter jag och kollar på futurama och väntar på att Baloo ska komma. Han ska vara hos oss idag :)
Så fort han kommer ska jag sova igen..

Puss på att vi blir rika idag!
Prutt på att det snöar igen!

Söt-hane <3

Det blev en riktigt bra dag sen. Jag och hanen körde en liten snabbstädning medan knutt var på dagis. Sen kom Sofie och tvillingarna och hälsade på en stund, det var trevligt! Sen har vi bara haft mysigt. Teodor somnade tidigt och min hane har bara tagit hand om mig.
Ärligt, hur många har en hane som målar ens naglar ? Han är så söt :)
Han gjorde zoildberg haha!

Nu ska vi tydligen dricka bubbel och kolla nya avsnitt av serier!


Im so happy <3

Made.

Sitter och kollar på made. Två tjejer som vill bli rappare. Och den ena är så fet så hon knappt kan röra sig. Kan någon snälla tala om för henne att det inte är ok? Jag blir så arg! Hur kan man tycka att det är ok?
Jag har inget emot att man är lite rund, inte det. Men det måste väl finnas en gräns? Någonstans måste ju hälsan säga ifrån.

Neh.. Äta glass äta glass äta glass! För jag är så jävla bra på att ta hand om min hälsa så jag har rätt att gnälla på andra!
Mina älskade ispinnar <3

Måndag och morgon.

Den här dagen känns lite som gårdagen. Seg. Ligger fortfarande i sängen. Men är lite hungrig så ska nog snart gå upp och äta frukost.

Nu kom min son och stängde in mig här. Han tycker nog att jag är tillräckligt tjock utan frukost ;) får väl ta det när han har åkt till dagis om en stund då.

Idag satsar jag på att få något gjort.. Håll tummarna!


/M

Rubrik?

Ja det verkar som att jag måste börja skriva rubriker igen. Blev lite jobbigt när folk kommenterade gamla inlägg. Då måste jag sitta vid datorn för att se och det orkar man inte alltid!

Det här blev en riktig latdag! Har inte gjort ett skit! Kört en maskin tvätt och lagat mat typ. Resten av dagen har jag bara legat på soffan och ätit godis. Sen sov jag en timme nyss.
Nu väntar vi på att pappan ska komma hem från affären så vi kan ha myskväll!
Helt okej!


/M

.

Man kan ju börja fundera på hur folk mår egentligen. Är man 100år så borde väl behovet av ständig bekräftelse, som man annars gärna har i tonåren, försvunnit för länge sen?
Det blir bara löjligt. Speciellt när folk runt om bara skrattar, de vet ju hur det ligger till egentligen. Tragiskt.


Fick en ordentlig sovmorgon idag. Det behövdes! Ligger fortfarande i sängen, ätit frukost, pratat med bästaste bror och kollar hur magen hoppar när lillan leker karate :)

Ska klämma i mig lite Alvedon och försöka få nått gjort!


Puss på att vissa vänner är de bästaste!
Prutt på att man kan bli riktigt irriterad ibland!

/M

.

Det var en gång en inte allt för normal familj!

...med en väldans söt knutt :)

...och en vovve som också kunde vara söt om hon ville ;)

.

Förbereder lite inför nya bloggstarten igen eftersom vissa ville det :) fler bilder har jag lovat också! Men det blir nog mer när knutt går 100% på dagis sen. Då kommer det bli mer tid :)

Puss på en förhoppningsvis lyckad bloggstart ;)
Prutt på att det troligen blir som vanligt ;)

/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0