.

Känns som att tröttheten har tagit över mitt liv. Jag vill inte göra annat än att sova och när jag väl är vaken så är skallebanken där. inte bra.

Funderar på om jag kanske börjar bli utbränd igen. Men jag har inte så mycket annat att välja på än att fortsätta.
Det är skit jobbigt att både plugga och jobba, men måste ju ha in pengar till räkningar, mat och bilar också.
Och det är ju inte så långt kvar i skolan heller. Men är lite orolig för det också. För då måste jag jobba ännu mer för att få ihop det. Och det finns inte en chans att jag kommer få ihop till heltid på att gå på timmar.
Men det får funka tills Robin får ett jobb, då kan jag börja ta det lite lugnare ett tag.
Hoppas att jag får jobba jul, funderar på att kanske ta nyår också. Allt för att få ihop det.


I flera dagar nu har jag gått med sjuk ångest. Och jag får liksom ingen bot på det. troligen för att jag är så trött då. Kanske därför jag sover så mycket?


Om du undrar varför jag ignorerar det du skriver så är det för att du alltid gör så mot mig..
Fjortis PB  ;)


SKALLEBANK!!



PUSS
på att det är praktik på måndag.
PRUTT på trötthet och skallebank.


/M

.

Jag vet fortfarande inte hur det gick med mitt prov. Har inte fått nått svar från min lärare. Vet inte heller om det är bra eller dåligt. Men jag håller tummarna för att det gick bra.


Jag är så sjukt dålig! Efter att ha hållit upp med rökat så länge så började jag igen. Dåligt. Men imorn kör jag igen och hoppas på att det går lika bra som sist. Bara inte vissa håller på och tjatar på mig så vet jag att det kommer gå. Men det är inte lätt när man hela tiden får kritik för det. Jag måste få ta det i min egen takt.


Mycket snurrar i mitt huvud just nu. Känns inte riktigt som att jag händer med. Min kropp är så trött och gör ont så jag måste till en kiropraktor och borde inte jobba. Men med värktabletter så funkar allt :)
Sen allt som snurrar i mitt huvud.. Det är så mycket som gör mig ledsen just nu. Mest för att jag är så stressad kanske. Det är så mycket som ska hinnas med på dagarna.
Sen känns det som att allt kanske inte går så bra. Varför kan ingen vilja som jag?
Varför vill vi inte ha ut samma saker av livet? Eller det kanske vi vill, bara inte på samma sätt och inte samma tid?
Jag börjar bli trött på att vänta.. Det är inte roligt längre!



Jag blev så besviken nu när jag läste.. Jag förstår inte hur du tänker? Varför du prioriterar som du gör?


Nu ska jag försöka plugga lite, och sen ska jag hem till soffan och burra ner mig med Ellie och en film hela natten <3



PUSS på mina fina djur <3
PRUTT på att vara arg som en älg!


/M

.

Idag känner jag mig så sjukt trött. Min dag har varit så stressig, är fortfarande uppe i varv.
Jag vaknade och kände att jag ville sova mer, men det kunde jag inte så jag gick upp och drack kaffe.
Va tvungen att städa så det gjorde jag lite fort och sen så ringde bemanningen och ville att jag skulle jobba och efter mycket om och men så kände jag mig tvungen att göra det eftersom att de inte fick in någon annan. Hade inte velat eftersom att min axel inte mår så bra. Men det funkade ju med lite värktabletter.
Jag skulle börja jobba kl halv fyra och vid ett så kom jag på att jag va tvungen att göra mina närvarouppgifter på NTI så jag gick över till pappa och gjorde dem och råkade då också starta ett prov som jag skulle ha sex timmar på mig att göra. Vilket hade varit helt okej om jag inte skulle ha börjat kl halv fyra.
Hur som helst så hade jag ju då inte så mycket att välja på eftersom att jag hade startat det och inte kunde avsluta. Till det hör ju då också att om det inte lämnades in i tid så skulle jag få ig på provet och då också ig i kursen eftersom att det var ett slutprov. Mindre kul.
Jag ringde till jobbet och sa att jag kunde bli lite sen och sen så fick jag ringa min lärare och säga hur det låg till, sen satte jag mig och tok skrev.
Jag va så stressad att jag skakade och tog då en cigaret för att lugna mig, väldigt dumt med tanke på att jag slutat röka. Men men.
Jag hann i alla fall inte klart med provet innan jobbet och fick ta med mig datorn och hoppades på att det skulle vara en lugn kväll så att jag kanske skulle hinna skriva lite. Men för en gångsskull så var det saker att göra hela tiden på jobbet.. Så jag fick göra klart det när jag kom hem.
Provet skulle vara inne kl 19.20 och jag skickade in det 23.17 tror jag.. Inte allt för bra.
Hoppas bara att min lärare inte bedömmer hela kursen som ig nu. Jag har ju pratat med henne så hon vet ju hur det ligger till.. Det visar sig väl.


Nu ska jag gå hem till mig och försöka varva ner med lite serier..

PUSS på att jag lyckades sluta röka.
PRUTT på en stressig dag.


/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0