.

Eftersom att jag fått skäll för att jag inte skriver och jag just nu inte kan sova så skriver jag väl ett par rader då.

Egentligen är det inte mycket som händer i mitt liv just nu, men ändå har jag fullt upp. Har liksom inte riktigt tid att sätta mig för att skriva.
Nu har jag varit ledig från jobbet några veckor. Kände att jag behövde det för att orka sommaren. Och så ville jag ju vara lite med min lilla knutt också innan jag går på sommarschemat.
Dagarna just nu går åt till att leka med knutt, träna, plugga och leka hemmafru. Måste säga att jag älskar det! Jag trivs verkligen som hemmafru. Iaf en liten stund.

Hmm, annars då.. Knutt växer så det knakar. Bimbo är som värsta valpen igen efter valparna. Robin jobbar för fullt. Ja, det mesta rullar på. Ibland känns det som att tiden bara försvinner utan att man ens hinner märka att den varit.
Speciellt senaste månaderna har varit så. Teodor är ju snart ett år! Sjukt! :)


Nej nu måste jag försöka sova om jag ska orka upp imorgon!

PUSS på det mesta just nu!
PRUTT på att bimbo tuggade sönder en kotte i soffan nyss...



En bild på Bimbos små valpisar :)


/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0