.

Måste bara säga att jag har världens underbaraste morgon!
Igår kväll fick jag knutt att somna tidigt! Redan vid 23!! Helt underbart. Hade massa tid att göra det jag ville innan jag gick och la mig. Sen gick jag upp med Robin när klockan ringde imorse och myste med honom innan han var tvungen att åka till jobbet. Då väckte jag knutt, vi sa hejdå till pappan och sen åt vi lite frulle, eller han gjorde iaf ;)
Nu ligger han här brevid mig i sängen och skrattar. Han är så söt nu när han har börjat gjort det :) Ska lägga in bild på honom någon dag när han gör det! Bedårande <3

Min Ellie, min knäppa blondin, har äntligen kommit in på skolan i NY!! Så glad för hennes skull! Och GALET AVIS! Sjukt kul! Men tycker inte riktigt om det ändå. Hon kommer ju vara borta så länge! Tur att hon börjar med bara tre månader iaf!
Ska bli kul och se sen när hon kommer hem hur mycket hon har utvecklats! Åh vad avis jag är! Men jag hade inte klarat en sekund där! Har ju inte dansat på nästan ett och ett halvt år nu. Haha! LITE dålig form så att säga.
Men jag har planerat att ta upp iaf baletten igen så fort knutt blir lite större, känner att det är något som jag kan behöva. Även om Streeten är det jag tycker är roligast så känner jag att baletten kan vara bra att börja med, för att få igång smidigheten lite. Och alla muskler som man inte vet att man har längre! Haha! Eller man kanske ska börja med lite mordernt?
Hur som helst, sjukt glad för hennes skull!! Får försöka umgås med henne mycket nu innan hon åker ;)


Nu ska jag krypa ner med min knutt en stund till innan dagen börjar..



PUSS på en underbar morgon!
PRUTT på att Ellie kommer vara så längt borta..



En annan underbar morgon <3

/M

.

Jaha.. Det blir ju inte mycket skrivade för min del. Hinner liksom inte med det. Dagarna går åt till att mysa med knutt, rasta hundar och försöka att ha ett liv. Det där med liv kan ju sen diskuteras, blir ju mest dator, städ och tvätt! Haha! Men det är ju också ett liv ;) Nejdå, inte riktigt så illa är det. Träffar ju folk också och fikar och motionerar :)
Sen så har jag ju jobbat en del också, vilket är väldigt skönt! Det är kul att hoppa in och jobba ett pass då och då. Jag älskar mitt jobb och stornjuter av varje sek! Och sen så är det skönt att få sakna lilla familjen här hemma en stund också, då blir man extra glad över att komma hem.
Sen så har jag inte hunnit skriva på kvällarna heller eftersom att knutt är vaken så länge. Han somnar nästan aldrig innan tolv och då är ju jag jätte trött och vill sova. Men brukar iaf försöka att hålla mig vaken en timma eller så för att hinna med att göra allt som jag vill, typ en ansiktsmask kanske :)

Vet inte om jag har skrivit det förut men Robin har iaf fått ett jobb nu! Jag är så stolt över honom!
Han satt ju och ringde runt till alla företag i hela sörmland typ och sen så ringde ett företag och ville ha honom.
Fast jobb på heltid, kan ju inte bli bättre! Är så glad! Och så himla stolt över honom! Han går upp jätte tidigt på morgonen, åker och jobbar 12 timmar och sen kommer han hem och orkar ändå vara glad och social en stund innan han går och lägger sig igen! Men varje dag så längtar jag ändå efter helgerna när jag får vara med honom lite mer <3


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Kanske att jag ska göra om barn och ungdomssjukvårds kursen nu. har bara praktikrapporten och en muntlig avstämning kvar. Tänkte ta tag i det imorgon. Skönt att ha det gjort sen.
Men det känns ju inte direkt lockande. Efter den där hemska praktiken så tappade jag helt lusten för den där kursen. Kärringarna som jobbade där la ju ner mer energi på att snacka skit om allt och alla istället för att hjälpa patienterna! Usch!


Nu ska jag hänga tvätten och sen krypa ner i sängen.


PUSS på att jag och hanen har varit förlovade i ett år idag <3
PRUTT på att jag verkar ha stannat på vågen!

Min älskade son <3


Min älskade knutt <3


/M


MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0