.

Igår va en mycket konstig kväll, men ändå sjukt bra. Förfesten va som vanligt underbar med storasyster. Sen bar det av till krogen och Leila K spelades på dansgolvet, lyckliga blev vi <3
Dock va det lite mycket rök, så jag fick svårt att andas och vi va tvugna att sätta oss ner i en soffa en stund. Det va fan det roligaste på hela kvällen. Att sitta och titta på alla fulla människor. Vi såg "mormor" åla sig mot någon gubbe, en kinesisk bakelse osv.
Sen tröttnade vi och gick hem vid halv två. Blev lite illamående av folk som klängde på varandra, och sen efter fem minuter så klängde dem på andra och sen samma sak efter ytterligare fem minuter.

Och sen kan vi ju tillägga, MAN SER INTE SMALARE UT I SVART KÄRRING! (Eller inte du iaf)


Nu ska vi åka ut till "svärfar" och fika med honom och "svärmor"..

TJOLAHOPP!



PUSS
på 90 - tal.
PRUTT på hosta.

Ps, Om 10 år vill jag också ha de blickarna.. ;)


/M

.

Jag har verkligen haft världens värsta dag. Jag har mått jätte dåligt, dels eftersom att jag är sjuk men också för att vi kollade på filmer i skolan idag som påminner mig om hemska saker.
Efter skolan så gick jag och Mikaela till frissan, hon skulle färga och jag skulle klippa.
Hoppas hennes färg blev bra, när jag gick såg hon ut som en smurf :)
Sen när jag kom hem så gick jag ner till sandra för att göra klart håret. Jag är verkligen jätte nöjd med det, älskar det svarta och röda i det blonda.. (bilder kommer efter helgen)
Men det enda hanen kunde säga när jag kom hem va "varför har du satt i mer?"....
Mmm, tack. Jag blev jätte ledsen iaf.. Verkligen inte det jag ville höra från honom...


Sjukt dåligt, kände bara att jag behövde skriva av mig lite..


PUSS på storasyster <3
PRUTT på att vissa saker är överskattade, speciellt efter nästan en månad!


/M

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0