Leka!

Sitter och leker lite med smink. Är dock väldigt svullen i ansiktet.. Inte så roligt.. Men hela jag känns svullen idag.

Soffläge med höga ben!

Gårdagen blev ju inte riktigt som planerad. Planen var ju att vi skulle åka och handla fina blommor och en present och sen åka hem till mormor och mysa.
Men jag började bli orolig eftersom jag känt lite dåligt med fosterrörelser senaste dagarna så vi åkte in till förlossningen för att kolla så allt var bra.
Vi blev kvar på förlossningen fem timmar och sen fick vi åka hem och äta lite och sen tillbaka igen för ytterligare undersökningar.
Allt såg bra ut iaf, fast jag hade värkar. Först märkte jag inte värkarna, det var bara maskinen som visade dem på kurvan. Men sen på kvällen så kände jag dem tydligt. Och det syntes ganska väl på kurvan också. Men allt såg ju ok ut så det blev bricanyl och sen hem och vila.
Visade sig också att tjejen är fixerad nu, kan vara det som gör att jag inte känner rörelserna lika väl.

När vi kom hem så kom Elin, Emma och Lucas och hämtade min lilla knutt. Han får vara hos dem nu i helgen eftersom att mamma jobbar, så jag slipper vara själv med honom. Det är ju inte så bra för mig att springa runt med honom när jag har sånna värkar.. Då kanske lillasyster ploppar ut, och det vill vi inte..

Sen somnade jag iaf på soffan igår och har sovit ganska bra i natt. Vaknade dock med värkar imorse som vägrar ge sig.. Ligger i soffan med benen högt och hoppas på att de ska ge sig, eller iaf inte bli starkare..

Det är lite lustigt det här med graviditeter, eller iaf mina, inget blir riktigt som man tänkt sig. Jag är verkligen inte bra på att vara gravid. Tur att jag är bäst på att föda sen.

Nu ska jag försöka sova en liten stund så kanske Bodil ger sig sen. Om jag nu lyckas somna mellan värkarna..

/M

Saknar min påskfjärt sjukt mycket!!

Migrän..

Blir galen på den här graviditetsmigränen.. Orkar ju inget..

Hopp spark knuff.

Det är ett himla liv på lillan :) skönt, då vet man att allt är som det ska.

Idag skulle jag få så mycket gjort, men orken räckte bara till hälften så resten får vänta tills imorgon.
Vi var iaf och storhandlade och så fick vi hem lillans säng och så började vi med städningen.

Jag måste verkligen försöka blogga mer på dagarna istället, när jag har mer energi. Annars blir det bara sånna här egentligen helt meningslösa inlägg om vad som hänt och inte hänt under dagen. Jag orkar liksom inte gå in djupare på något som jag kanske egentligen skulle vilja, behöva om inte annat. Jag har så mycket bitchande i mig som bara vill ut.
Men som sagt, nu har jag ingen energi så jag orkar verkligen inte..

Nu ska vi sussa.

Får se om vi kanske vaknar till det här imorgon igen ;)
Godmorgon bah, du är död! Haha!

Kärleken <3

Han kom hem, nu, många timmar tidigare än väntat.
Lycklig jag!

<3

Sovandes.

Ligger i sängen och borde sova. Jag är så sjukt trött, men känner samtidigt att jag är sugen på något så kan inte riktigt.. Men vet inte vad jag är sugen på heller..

Idag var jag ensam med knutt. Det gick bra. Vi hade en jätte mysig morgon med massor av pussar och kramar. Sen sov han som vanligt mellan 11-13 typ. När han vaknade åt vi lunch och så gjorde vi oss i ordning och tog en liten promenad i det fina vädret hem till Malin och Alex.
Det gick riktigt bra att gå dit. Vi gick jätte sakta och han körde själv sin vagn en bra bit. Jag ångrar dock att jag glömde min mössa. Blev lite kallt om öronen.

När vi kom till Malin och Alex så satt vi en stund så jag fick vila och sen gick vi hem till Eva och fikade :) ungarna röjde runt som bara den och hade jätte kul.
Knutt blev helt lycklig när han fick låna Tobbes pickadoller och leka med, sen fick han till och med med sig en hem :)

När vi hade varit hos Eva så körde Alex hem oss och så kom mamma och Janne hit och åt med oss.

Imorgon kommer min älskade hane hem igen <3 då ska vi kolla om knutts gamla säng går att använda till lillan eller om vi måste köpa ny. Ingen av oss kommer ihåg om vi hade sönder den eller inte.. Bra minne! Om den funkar så ska vi nog ta upp den och göra i ordning så har vi iaf gjort något.
Och så skulle Janne laga den trasiga vagnen imorgon också :) de köpte delar till den idag, värsta snällt av dem :)

Nu måste jag försöka sova, hoppas knutt tar sovmorgon imorgon!

Natti natti

/M

Värkar och vila.

Det märks att knutt har varit hemma och varit sjuk nu senaste tiden. Har haft väldigt mycket värkar och ont i ryggen. Även om Robin har varit hemma så blir det ju inte samma vila för mig.
Men idag fick han äntligen gå till dagis igen! Han blev så glad när vi lämnade honom, märks att han har saknat det!

Jag måste verkligen börja ta tag i allt till bebis. Sätta ihop sängen, tvätta kläderna och fixa en låda att ha dem i och kanske fixa den trasiga vagnen..
Måste köpa första mössan också. Men jag är så besviken på att de inte har sånna som knutt hade. I år har de andra. Hade ju varit så gulligt om de hade haft likadana :)

Nu ska jag ta en dusch så jag kanske vaknar och sen sätta fart med hemmet. Har lite att fixa här inför helgen.

Jobbig natt.

Den här natten kändes oändlig. Jag hade så ont så jag visste typ inte vart jag skulle ta vägen. Spelade ingen roll hur jag la mig, inget blev bättre. Och stackars lilla knutt hade nog ont i magen för han vaknade hela tiden och var ledsen. Och Robin fick gå upp och ta honom eftersom jag inte kunde.
Sen när jag väl hittade ett sätt att ligga på så kunde jag ändå inte somna. Då var jag hungrig, gick upp och åt, jätte trött men kunde inte slappna av, försökte kolla på något avsnitt men det hjälpte inte heller..
Sen vaknade knutt igen så jag gick in och hämtade honom, tänkte att jag kanske kunde få honom att sova med oss..
Knutt har inte sovit i vår säng mellan oss sen han var två veckor gammal typ. Han tycker att i mamma och pappas säng så ska man inte sova, man ska leka. Men efter en timma så lyckades jag få honom att somna med oss. Gud va mysigt det var <3 det är något som jag verkligen har saknat!!
Det var ju dock inte lika mysigt imorse när man vaknade av en liten fot som sparkade en i nyllet.. Det gjorde ont..

Eftersom natten blev som den blev så är jag riktigt trött idag. Inte bra för jag har massa måsten som måste fixas. Fast just nu så sover ju knutt så jag kanske också borde sova lite. Så kan han hjälpa mig med alla måsten sen, det brukar han tycka är kul :)

Så får det bli.. Natti natti.

Orken? Hallå??

Förstår inte vart all min energi har tagit vägen? Nog för att man blir slö av att vara så här tjock och fet men det här är ju löjligt. Skulle lätt kunna sova hela dagarna. Och skallebanken som jag haft senaste dagarna gör ju inte saken bättre heller.. Tur att det inte är långt kvar nu. Tiden går sjukt fort och jag längtar så mycket!

Senaste dagarna har Robin varit hemma från jobbet eftersom att knutt har varit förkyld och febrig. Skönt att ha honom hemma och snart är nog knutt helt frisk igen!

Igår trotsade vi sjukdomar och skit och åkte ut till jogersö och grillade med Vanessa Kenny och Michelle. Kände att både jag och knutt behövde frisk luft. I början var det väldigt trivsamt. Knutt gick omkring och kollade på allt och verkade tycka om att vara ute. Speciellt med Michelle. Han ville vara hos henne hela tiden, han tycker så mycket om sin storasyster <3
Men sen när det blev mörkt så var det inte lika kul, knutt blev jätte ledsen och inget hjälpte, så vi fick åka hem. Och lika bra var väl det för så fort vi kom hem så slocknade både jag och knutt. Kul fredagskväll för Robin när vi båda somnade kl 20 ;) tur att han har din ps3 att umgås med då!

Idag ska vi också trotsa alla sjukdomar och krämpor vi har för att åka och handla. Robin ska få ny dump och Börje vill ha levande föda. Vi vill nog också ha lite föda. Dock inte levande..

Ska hoppa in i duschen så kanske jag vaknar lite.


Igår badade mina killar. Vatten överallt blev det. Men Gud så kul de hade :)

Vatten!

Knutt<3

Sitter i soffan och saknar min lilla knutt så det gör ont!
Det är lite knasigt. Han har varit på dagis sen imorse och jag vill typ gråta nu för att jag vill ha hem honom.
Ska pussa så mycket på honom när han kommer <3

Onsdag.

Och ännu en gång var jag tvungen att tänka till både två och tre gånger för att komma på vilken dag det var.. Hoppas det blev rätt iaf ;)

Vi har haft några jätte bra dagar nu, förutom i måndags när vi var tvugna att åka och fixa lite saker så har vi inte gjort någonting! Och det har varit så skönt. Jag behövde verkligen det.

Det märks att det inte är lång tid kvar till bebis nu. Jag börjar känna mig lite nere, jag är konstant törstig och energin börjar ta slut. Underbart att vara höggravid..

Nu måste jag göra mig klar så vi kan åka och sätta in pengar!

/M

Morot.

Jag ligger i soffan och mina söta killar är i köket och fixar morötter till mig :)

Idag mår jag riktigt illa så det blir att ta deg lugnt hela dagen. Lika bra. Känner att jag är på riktigt dåligt humör också. Hoppas det går över.

Blev ett kort inlägg för nu måste jag sluta. Jag skulle tydligen välja film :)

/M

Måndag.

Idag var det uppgång tidigt för läkarbesök. Fick väldigt ont efter undersökningen men nu är jag iaf sjukskriven resten av tiden. Om det nu inte skulle bli så att jag skulle gå över tiden. Men risken för det är väl inte allt för stor eftersom hon vill ut redan nu..

Nu ligger jag i soffan, kollar när Robin spelar och väntar på att knutt ska vakna så vi kan åka och fixa allt som ska fixas. Lite handling, papper som ska lämnas och gymkort som ska sägas upp. Så onödigt att ha ett gymkort som bara kostar pengar när man ändå inte kan gå och träna. Försökte ju igår, men det gick ju inte så jätte bra..

Sen måste jag försöka fixa lite här hemma. Kanske kolla igenom alla bebiskläder och fixa dem. Börjar bli dags nu. Eller om det kanske får vänta en vecka till.. Vi får se!

Nu ska jag iaf ta något att äta medan jag väntar. Magen både kurrar och hoppar :)

Tror att jag lagt upp den här förut, men han är ju så söt där :)

Fingerfärger 2.

Ungar gör mästerverk på unge ;)

Fingerfärger är kul :)

Idag fick ungarna leka med fingerfärger :)

Godmorgon!

Har sovit 12 timmar. Helt underbart. Men känner ändå att jag skulle kunna sova mer. Behöver dock äta något först.

Gårdagen gick jätte fort! Vi va i lekparken och lekte, städade lite och så fick jag lite saker sålda. Sen var det typ kväll och dags att sova.

Idag kommer det lite fler folk och ska köpa saker, annars tänker jag göra så lite som möjligt. Behöver vila mina höfter eftersom jag ska vara ensam med knutt i helgen när mamma jobbar.. Och jag hade ganska ont igår.


Nu ska jag trycka i mig maaaat :)

MalinKarlsson

Trött och grinig tvåbarnsmorsa, från en liten stad någonstans på jorden. Lever livet lite som det kommer och har sällan båda fötterna på jorden då jag gillar att hoppa, speciellt i vattenpölar! Här skriver jag om lite allt möjligt men mycket bör tas med en nypa salt då ironin ofta är på topp! Välkommen till min värld i ord och bilder :)

RSS 2.0